ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Φαν Χάαλ ξανά κατά της ΦΙΦΑ

Ο Φαν Χάαλ δε σταματάει να τα βάζει με τη ΦΙΦΑ, αφού αυτή τη φορά αντέδρασε με την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με το Μεξικό.

Φαν Χάαλ ξανά κατά της ΦΙΦΑ

Στη προηγούμενη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, τα έβαλε με τη ΦΙΦΑ για το πρόγραμμα της διοργάνωσης, καθώς η Βραζιλία θα μπορούσε να διαλέξει αντίπαλο.

Τώρα επέστρεψε βάζοντας τα μαζί της για την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη 1 η ώρα Βραζιλίας, η θερμοκρασία θα ξεπερνάει τους 33 βαθμούς ενώ η υγρασία θα φτάνει το 85%.

“Το να γίνεται ένα παιχνίδι σε τέτοιες συνθήκες δεν μου φαίνεται φυσιολογικό και η υγρασία είναι τόσο υψηλή που θα επηρεάσει το παιχνίδι. Οι Μεξικανοί θα είναι πιο συνηθισμένοι από εμάς σε τέτοιες καταστάσεις και θυμάμαι μία φορά στον Άγιαξ, δίνοντας ένα ματς στο Μεξικό υπό παρόμοιες κλιματολογικές συνθήκες, οι παίκτες μου δεν κατάφερναν καν να φτάσουν τη μπάλα.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα μας χρειαστούν timeout και εμείς αν υπάρξει αιτία θα ζητήσουμε. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να φτάσει να χάσει 4 κιλά και, εάν δεν πιει πολύ, αφυδατώνεται και έρχονται οι παραισθήσεις. Είμαστε πάντως αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Έχουν μία ομάδα που μοιάζει με τη Χιλή αν και είναι πιο δυνατή. Η ομάδα του Σαμπάολι έχει μερικούς επικίνδυνους παίκτες, το Μεξικό είναι πιο ισορροπημένο και μπορούν να μας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ