ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Oι καλύτεροι των ’16’

Οι καλύτεροι 11 της φάσης των '16' έτσι όπως τα είδε ο "Βασιλιάς".

Oι καλύτεροι των ’16’

Πάμε ολοταχώς για τους προημιτελικούς του Μουντιάλ και η αγωνία ανεβαίνει στα ύψη. Το μόνο στενάχωρο είναι πως η διοργάνωση φτάνει στο τέλος της…

Προπονητής της συγκεκριμένης φάσης είναι ο Βίλμοτς. Όχι πως είχε να αντιμετωπίσει κανένα μεγαθήριο, απλά άντεξε στην πίεση χωρίς να παίξει αμυντικά, έδειξε πως η ομάδα του έχει περιθώρια εξέλιξης, ενώ το πάθος του και η ενέργειά του φαίνεται να βγαίνει και στους παίκτες του πλέον.

Πάμε και στους κορυφαίους 11 σε 3-4-3

Τερματοφύλακας: Νάβας(Κόστα Ρίκα): Όσο και να μας πονάει, όσες κατάρες κι αν ρίχνουμε στο άκουσμα του ονόματός του, δυστυχώς για εμάς, ήταν φοβερός. Πολλές φορές λόγω τύχης, καθώς σίγουρα δε θα είχε σκοπό να βγάλει με το γόνατο τα τετ-α-τετ των Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη, αλλά εκτός από αυτά είχε μερικές ακόμα επεμβάσεις και φυσικά την απόκρουση του αρκετά καλού πέναλτι του Γκέκα.

Κεντρικοί αμυντικοί: 

Nτε Φρι(Oλλανδία): Ήταν καθοριστικός μετά το 1-0, καθώς έκοψε αρκετές επιθέσεις των Μεξικανών. Σωτήρια τάκλιν αλλά και αψεγάδιαστος αμυντικά, τράβηξε τα βλέμματα των σκάουτερ.

Παπασταθόπουλος(Ελλάδα): Τι να πρωτοπείς; Δε θα σχολιάσω καν το γκολ που μας έδωσε παράταση ζωής. Ο Παπασταθόπουλος απέδειξε αυτό που ήδη ξέραμε όσοι βλέπουμε το γερμανικό πρωτάθλημα. Ότι είναι δηλαδή, ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης. Και δεν υπάρχει ίχνος  υπερβολής.

Φερτόχεν(Βέλγιο): Ατέλειωτα ανεβάσματα, καθοριστική κάλυψη της αμυντικής του γραμμής και γενικά αν δεν είχε κάνει το ανόητο πέναλτι και γενικά όχι και τόσο καλό παιχνίδι κόντρα στην Αλγερία, θα έβαζε υποψηφιότητα για την ενδεκάδα της διοργάνωσης.

Κεντρικοί μέσοι: 

Πογκμπά(Γαλλία): Ήρθε στο Μουντιάλ μετά από παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, όμως κόντρα στη Νιγηρία μας θύμισε για ποιο λόγο θεωρείται ο καλύτερος νέος μέσος του κόσμου. Πέτυχε το γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα των “αετών” και πέρασε ουσιαστικά τη Γαλλία στην επόμενη φάση.

Ντε Μπρούιν(Βέλγιο): Κάτι τέτοια βλέπει ο Μουρίνιο και τρίβει τα χέρια του. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε τα πάντα στο παιχνίδι του Βελγίου, οργανώνοντας, πιέζοντας και μαρκάροντας ως δεκάρι, ενώ χρειάστηκαν δύο λεπτά για να σκοράρει από τη στιγμή που πήγε στα αριστερά.

Ακραίοι μέσοι: 

Ροντρίγκεζ(Κολομβία): Συγκλονιστικός! Πήρε από το χέρι την Κολομβία και την οδηγεί σε μια αξιοπρεπή πορεία ύστερα από πολλά χρόνια. Έχει γίνει ο ηγέτης της και με τα δύο υπέροχα γκολ που έβαλε είναι στους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Σούρλε(Γερμανία): Μπήκε παστέλωσε και έφυγε. Είπαμε…Ο Μουρίνιο τρίβει τα χέρια του. Ο Σούρλε έδειξε πως το χει με το σκοράρισμα, ενώ κι από τρέξιμο άλλο τίποτα. Καθοριστικός, ουσιαστικός στις πάσες του και γενικά ένα πολύτιμο εργαλείο στη μηχανή των Γερμανών.

Επιθετικοί:

Nτι Μαρία(Αργεντινή): Κλασικός, φετινός Ντι Μαρία. Στο φετινό Μουντιάλ, είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα στο Μέσι και προσπαθεί να τον βοηθήσει και στο παιχνίδι με την Ελβετία τα κατάφερε. Πέτυχε το 1-0 στην παράταση, έπειτα από πάσα του Μέσι και η Αργεντινή μπορεί νιώθει πιο άνετα πλέον βλέποντάς τον να φορτσάρει.

Ντος Σάντος(Μεξικό): Τελείωσε το Μουντιάλ, έτσι όπως έπρεπε. Με γκολ. Στην πρώτη αγωνιστική του το χάλασε ο ρέφερι ακυρώνοντάς του δύο τέρματα, τώρα όμως ήταν σωστός. Ο Ντος Σάντος ήταν ο καλύτερος του Μεξικού, γενικά στη διοργάνωση, όμως από τη στιγμή που αντικαταστάθηκε, το Μεξικό έγινε αρκετά αμυντικό, δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και μοιραία αποκλείστηκε.

Λουκάκου(Βέλγιο): Μπήκε μέσα στην παράταση και το καθάρισε. Κάνει απίστευτη κίνηση, εξουδετερώνοντας τον αντίπαλό του, δίνοντας στο Ντε Μπρούιν για το 1-0, πετυχαίνει το 2-0 και στέλνει το Βέλγιο στους προημιτελικούς. Απέδειξε πως αξίζει θέση βασικού, αν και ο Ορίγκι που του την πήρε τα πήγε επίσης πολύ καλά.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ