Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει Ομπλάκ η Ατλέτικο
Ατλέτικο Μαδρίτης

Θέλει Ομπλάκ η Ατλέτικο

Για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Γιάν Ομπλάκ, φαίνεται πως θα κινηθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

03.07.2014 | 16:19

Το μέλλον του Τίμπο Κουρτουά μόνο ξεκάθαρο δεν είναι (με τις περισσότερες πιθανότητες να τον θέλουν στην Τσέλσι την επόμενη σεζόν), γι’ αυτό και η Ατλέτικο Μαδρίτης κινείται ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Αυτός, όπως όλα δείχνουν, είναι ο Γιάν Ομπλάκ της Μπενφίκα, ο οποίος την σεζόν που πέρασε πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τους “αετούς” της Λισαβόνας, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει μαζί τους τόσο την κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Πορτογαλίας, αλλά και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο νεαρός γκολκίπερ έχει τραβήξει τα βλέμματα των “ροχιμπλάνκος”, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να τον φέρουν την Μαδρίτη, όπως αναφέρουν πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version