Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παγκόσμια συγκίνηση για Ντι Στέφανο!
Ρεάλ Μαδρίτης

Παγκόσμια συγκίνηση για Ντι Στέφανο!

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει βυθιστεί στο πένθος, μετά το θάνατο του θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

07.07.2014 | 23:07

Πολύ πιο φτωχό είναι εδώ και λίγες ώρες το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά το θάνατο του θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο οποίος υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών.

Ο 88χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή και έτσι βύθισε σε πένθος όχι μόνο στην οικογένεια της “βασίλισσας”, αλλά σε όλο το πλανήτη. Πολλοί ποδοσφαιριστές μέσω των μέσων μαζικής δικτύωσης φρόντισαν να αποδώσουν το δικό τους φόρο τιμής σε αυτό τον μεγάλο ποδοσφαιριστή.

“Ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο πέθανε. Υπήρξε από τους μεγαλύτερους παίκτες ποτέ που υπήρξαν. Κατάφερε να σκοράρει σε πέντε τελικούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών”, Γκάρι Λίνεκερ.

“Πέθανε ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Έφυγε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του”, Φερνάντο Γιορέντε.

“Αναπαύσου εν ειρήνη Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Σπουδαίος θρύλος”, Ρομπέρτο Σολδάδο.

” Αναπαύσου εν ειρήνη Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Aκόμα τρέχει η σαΐτα”, Τσάμπι Αλόνσο.

Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Αλφρέντο Ντι Στέφανο έστειλαν και άλλοι σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λουίς Σουάρεζ, Σέρχιο Ράμος και άλλοι πολλοί, όπως θα δείτε παρακάτω.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version