ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Χάθηκε η μπάλα!

Οι Γερμανοί με μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφάνιση έκαναν ό,τι ήθελαν τους Βραζιλιάνους και τους ταπείνωσαν νικώντας τους μέσα στη χώρα τους με σκορ 7-1 παίρνοντας εκδίκηση για το τελικό του 2002.

Χάθηκε η μπάλα!

Ποιος είδε τη Γερμανία και δεν τη φοβήθηκε; Τα “πάντσερ” πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και διέλυσαν τη Βραζιλία με σκορ 7-1 παίρνοντας έτσι εκδίκηση για χαμένο τελικό του 2002.

Πλέον κάνουν πλάνα για τον μεγάλο τελικό της 13ης Ιουλίου και περιμένουν με… άγριες διαθέσεις είτε την Ολλανδία, είτε την Αργεντινή.

Ιστορία έγραψε ο Μίροσλαβ Κλόζε που έφτασε τα 16 γκολ σε Μουντιάλ και πλέον είναι ο παίκτης που έχει σημειώσει τα περισσότερα αφήνοντας πίσω το Ρονάλντο με 15.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Κι όμως η Βραζιλία ήταν εκείνη που ξεκίνησε πιο δυναμικά το παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να πατήσει πρώτη στην περιοχή του Νόιερ. Ωστόσο, η συνέχεια θα ήταν τελείως μα τελείως διαφορετική. Και θα ανήκε στα “πάντσερ”.

Το πάρτι για την Γερμανία θα ξεκινήσει στο 11′ όταν μετά από κόρνερ του Κρόος ο Μίλερ θα πεταχτεί στην “καρδιά” της βραζιλιάνικης άμυνας και με απευθείας πλασέ θα νικήσει τον Ζούλιο Σέζαν κάνοντας το 1-0. Ωστόσο, τα χειρότερα για την “σελεσάο” δεν είχαν έρθει ακόμα. Τότε άρχιζαν. Έτσι, στο 23′ Κλόζε και Μίλερ θα “κρύψουν” την μπάλα με τον πρώτο να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος αρχικά απέκρουσε, όμως στο “ριμπάουντ” ο Γερμανός φορ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Αυτό ήταν ένα ιστορικό τέρμα για τον Κλόζε, αλλά και για το γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς ο παίκτης των “πάντσερ” έφτασε τα 16 τέρματα στα Παγκόσμια Κύπελλα ξεπερνώντας τον Ρονάλντο και έγινε ο πρώτος στην σχετική λίστα. Οι Γερμανοί δεν πήραν ποτέ το πόδι τους από το “γκάζι”, με αποτέλεσμα να κάνουν το 3-0 με τον Κρόος στο 24′ που με ωραίο σουτ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς.

Το μαρτύριο για τους Βραζιλιάνους έδειχνε να μην τελειώνει ποτέ. Η άμυνά τους και γενικά η αμυντική τους λειτουργία ήταν τόσο κακή που οι Γερμανοί έφταναν όπως και όποτε ήθελαν στα καρέ του Σέζαρ. Έτσι, ήταν αναμενόμενο να γίνει το 4-0 στο 26′ από τον Κρόος και πάλι μετά από ωραία πάσα του Κεντίρα.

Στο 29′ ο Κεντίρα από “σερβιτόρος” έγινε σκόρερ, καθώς δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σέζαρ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο μέρος η Βραζιλία ξεκίνησε, όπως και το πρώτο ημίχρονο. Δυναμικά. Ωστόσο, βρήκε μπροστά της τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου που ακούει στο όνομα, Εμάνουελ Νόιερ, να πραγματοποιεί μερικές πολύ καλές επεμβάσεις και να κρατάει απαραβίαστη την εστία του.

Τα “πάντσερ” αν και είχαν ρίξει το ρυθμό τους αισθητά, προκειμένου να είναι ξεκούραστα για τον μεγάλο τελικό ακόμα και έτσι κατάφεραν να πετύχουν δύο επιπλέον γκολ. Με τον Σίρλε που στο 69′ με κοντινό πλασέ έκανε το 6-0 και στο 79′ το 7-0 μετά από ωραίο κατέβασμα και τέλειο τελείωμα. Αυτό έκανε και τους Βραζιλιάνους στις εξέδρες να χειροκροτήσουν τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του γι’ αυτή την παράσταση.

Οι παίκτες της “σελεσάο” το μόνο που κατάφεραν ήταν να σημειώσουν το γκολ της τιμής με τον Όσκαρ στο 90′.

Η 11αδα της Βραζιλίας

[team1]

Η 11αδα της Γερμανίας

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ