ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Vamos, vamos Argentina!

Μετά από 24 χρόνια η Αργεντινή θα έχει και πάλι την ευκαιρία να παίξει σε τελικό Μουντιάλ, αφού στα πέναλτι επικράτησε 4-2 της Ολλανδίας.

Vamos, vamos Argentina!

Η Αργεντινή δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές της “αλμπισελέστε” ήταν πιο ψύχραιμοι στην διαδικασία των πέναλτι και επικράτησαν εκείνων της Ολλανδίας με 4-2, ενώ η κανονική διάρκεια του ματς και η παράταση είχαν λήξει 0-0.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης είχε ελάχιστες καλές φάσεις, καθώς και οι δύο “μονομάχοι” έπαιζαν πολύ προσεκτικά και πολύ αμυντικά, προκειμένου να μην δεχτούν κάποιο  τέρμα. Σκοπός και των δύο τεχνικών ήταν οι ομάδες τους να καταστρέψουν παρά να δημιουργήσουν και έτσι Λιονέλ Μέσι και Άριεν Ρόμπεν δεν είχαν χώρους για να κινηθούν και να απειλήσουν.

Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ανήκαν στην Ολλανδία με τους ποδοσφαιριστές της να αλλάζουν χωρίς ουσία την μπάλα στο χώρο του κέντρου και να ψάχνουν τρόπο πως να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Ρομέρο. Στην συνέχεια του ματς η “αλμπισελέστε” ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να δημιουργήσει τα πρώτα αναφωνητά στην εξέδρα με τον Μέσι στο 15΄να εκτελεί φάουλ από κοντά, αλλά ο Σίλεσεν μπλόκαρε.

Η επόμενη καλή στιγμή για τους Λατινοαμερικάνους ήρθε στο 24′ όταν μετά από κόρνερ του Λαβέτσι ο Γκαράι θα πεταχτεί με κεφαλιά- ψαράκι, όμως, η μπάλα πέρασε αρκετά ψηλά. Αυτές οι δύο ευκαιρίες ήταν ό,τι καλύτερο είχε να προσφέρει το πρώτο 45λεπτο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ στο δεύτερο μέρος, αφού οι δύο ομάδες συνέχιζαν να είναι “σφιχτές” αμυντικά και επιθετικά να μην μπορούν να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο. Παρόλα αυτά η Ολλανδία στο 90′ θα μπορούσε να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό κόντρα στη Γερμανία. Ο Σνάιντερ και ο Ρόμπεν “έκρυψαν” την μπάλα και ο τελευταίος βγήκε τετ-α- τετ με τον Ρομέρο, όμως, άργησε να σουτάρει, με αποτέλεσμα όταν το έκανε το σουτ του να καταλήξει στο πόδι του Μασκεράνο που είχε κάνει τάκλιν και να καταλήξει σε κόρνερ.

Έτσι, το ματς πήγε παράταση και στο 99′ ο Ρόμπεν θα δημιουργήσει την πρώτη καλή ευκαιρία και αφού πέρασε δύο παίκτες σούταρε έξω από την περιοχή, όμως, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ρομέρο. Αυτό ήταν και ό,τι καλύτερο είχαν να προσφέρουν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος της παράτασης.

Στο 115′ η Αργεντινή θα φτάσει πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Παλάσιο θα  βγει μόνος του και με κεφαλιά θα προσπαθήσει να νικήσει τον Σίλεσεν, όμως, εκείνος κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 117′ η “αλμπισελέστε” θα χάσει άλλη μία καλή ευκαιρία όταν ο Μέσι από τα δεξιά πέρασε Κάουτ και Φλάαρ, σέντραρε, αλλά το σουτ του Ροντρίγκες, που ήταν “σκαστό”, κατέληξε στα χέρια του Σίλεσεν για άλλη μία φορά.

Στα πέναλτι οι Αργεντινοί ήταν πιο ψύχραιμοι από τους Ολλανδούς, οι οποίοι είδαν τους Βλάαρ και Σνάιντερ να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα απέναντι στο Ρομέρο που κατάφερε και απέκρουσε τα σουτ τους.

Η 11αδα της Ολλανδίας

[team1]

Η 11αδα της Αργεντινής

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ