ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και κλάμα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση οι περισσότεροι! (pics)
Το χαμόγελο του Ουσμάν Ντεμεπλέ έφτασε μέχρι τα… αυτιά όταν είδε την Μπαρτσελόνα να χάνει! (pics/vid)
Εξοργισμένος Τσάβι: «Ο διαιτητής μας απέκλεισε με τα απαίσια λάθη του»
Μπαπέ, πως τους…. διέλυσες – Τα στατιστικά «GOAT» κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Παρί, έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα με Μπαπέ και τεσσάρα! (vid)
Ντόρτμουντ, πας για το θαύμα – Καρυδάτη πρόκριση και “τέζα” η Ατλέτικο (vid)
Παρί για… ριφιφί στο Μοντζουίκ, 1-3 με Βιτίνια και Μπαπέ! (vids)
Αντσελότι… είσαι τρέλα: «Ρεάλ, μην αγχώνεσαι! Παίζουμε στην διοργάνωση μας»
Απίθανη… ζεμπεκιά από Χούμελς και μείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

“Φανταστικός παίκτης ο Μέσι”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον σούπερ σταρ της Αργεντινής, αλλά και της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξή του.

“Φανταστικός παίκτης ο Μέσι”

Τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι εκδήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξή του. Ο Άγγλος τόνισε πως είναι απόλαυση να βλέπει κανείς τον επιθετικό της Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα να παίζει ποδόσφαιρο και να φτάνει μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για τον οποίο υπογράμμισε πως η Γερμανία είναι πιο δυνατή ως σύνολο, ενώ η Αργεντινή έχει καλύτερες μονάδες, όπως τον “Λέο” και παίζουν όλοι οι παίκτες της με πολύ πάθος.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το φετινό Μουντιάλ και τις συγκινήσεις που αυτό μας έχει χαρίσει, αλλά και για τον παίκτη που ξεχώρισε σε αυτό που δεν είναι άλλος από τον Χάμες Ροντρίγκες της Κολομβίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Είναι φανταστικός. Δίνει τόσο μεγάλη ευχαρίστηση στον κόσμο με τον τρόπο που παίζει. Αυτό που τον κάνει τόσο ιδιαίτερο είναι ότι παίζει καλά και ως συμπαίκτης, είναι πολύ ομαδικός παίκτης. Έχει φοβερή ατομική ικανότητα, αλλά η νίκη σημαίνει τα πάντα γι’ αυτόν. Θα είναι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει με οποιονδήποτε συμπαίκτη του κι αν σκοράρει. Αυτό, νομίζω λέει πολλά.

Είμαι σίγουρος πως υπάρχει κάποια πίεση στο να παίζεις για την Αργεντινή, αλλά το να φτάσει τόσο μακριά είναι απίστευτο. Σημαίνει τόσα πολλά γι’ αυτόν, για την οικογένειά και οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο, το ότι ο Μέσι θα παίξει σ’ αυτό το επίπεδο».

Για τον τελικό: «Το ότι αυτές οι δύο ομάδες έφτασαν μαζί στον τελικό είναι φανταστικό. Η Γερμανία ήρθε στη Βραζιλία με μεγάλη εμπειρία, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι έφτασαν τόσο μακριά. Δεν έχει έναν συγκεκριμένο σταρ, είναι μια υπέροχη ομάδα που παίζουν καλά μαζί. Η Αργεντινή έχει ένα σύνολο ταλαντούχων παικτών που παίζουν με πολύ πάθος. Όμως είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τον Λιονέλ να παίζει».

Για τη γενικότερη εικόνα του Μουντιάλ: «Ήταν ένα φοβερό Παγκόσμιο Κύπελλο. Το γεγονός ότι είδαμε ομάδες σαν την Κόστα Ρίκα και την Κολομβία να αγωνίζονται με αυτόν τον τρόπο και ότι είδαμε ορισμένους φοβερούς νέους παίκτες να ξεχωρίζουν, είναι υπέροχο».

Για τον Χάμες Ροντρίγκες: «Το γκολ του (σ.σ. κόντρα στην Ουρουγουάη) ήταν ένα απ’ τα καλύτερα της διοργάνωσης. Είναι αρκετά νέος για να κάνει μια τέτοια σκέψη, να κινηθεί έτσι προς την μπάλα, να γυρίσει με αυτό τον τρόπο και να τελειώσει έτσι τη φάση.

Έχω ακούσει γι’ αυτόν αρκετές φορές. Ο κόσμος μου είπε πως είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά το να ξεχωρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και να παίξεις με τον τρόπο που έπαιξε, δείχνει πόσο ταλαντούχος είσαι. Θεωρώ πως έχει πολύ μέλλον. Είναι αρκετά ταλαντούχος παίκτης και εμφανίσιμος . Έχει όλο το πακέτο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ