Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φεύγει από την Άρσεναλ ο Ποντόλσκι (;)
Σεβίλλη

Φεύγει από την Άρσεναλ ο Ποντόλσκι (;)

Δύσκολα θα παραμείνει στην Άρσεναλ και τη νέα σεζόν ο Λούκας Ποντόλσκι με την Σεβίλλη να φαντάζει ο επόμενος σταθμός του Γερμανού επιθετικού.

19.07.2014 | 15:08

Μακριά από την Άρσεναλ θα βρει η νέα σεζόν τον Λούκας Ποντόλσκι, όπως βιάστηκε να αποκαλύψει και ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

O Γερμανός επιθετικός “τιτίβισε” πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και συγκεκριμένα στην Σεβίλλη, όμως, μετά από λίγα λεπτά διέγραψε αυτή την ανάρτηση. Παρόλα αυτά μερικές ξένες ιστοσελίδες πρόλαβαν να “συλλάβουν” το ποστάρισμα του έμπειρου στράικερ.

Ο “Πόλντι” ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες τόσο στα αποδυτήρια όσο και στις εξέδρες του “Έμιρεϊτς”, όμως, ο ερχομός του Αλέξις Σάντσες δείχνει πως ο Γερμανός προορίζεται να έχει βοηθητικό και όχι πρωταγωνιστικό ρόλο στην Άρσεναλ της νέας σεζόν και γι΄αυτό θέλει να φύγει από τους “κανονιέρηδες” και να πάει σε μία ομάδα που θα του δώσει το χρόνο συμμετοχής που αυτός θέλει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version