Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“H Γιουνάιτεντ μπορεί να κάνει μεταγραφή-ρεκόρ”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“H Γιουνάιτεντ μπορεί να κάνει μεταγραφή-ρεκόρ”

Ο αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, ξεκαθάρισε πως τα οικονομικά της ομάδας αντέχουν για μία μεταγραφή-ρεκόρ.

23.07.2014 | 16:50

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν σπαταλήσει ήδη 70 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση των Σο και Ερέρα και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρό τους μπορούν να κάνουν μεταγραφή που θα σπάσει το ρεκόρ αυτής του Μπέιλ στη Ρεάλ.

“Είναι δύσκολο να συμφωνήσεις σε υποθετική βάση για διάφορα πράγματα. Ωστόσο το σίγουρο είναι πως η Γιουνάιτεντ δε φοβάται να ξοδέψει στη μεταγραφική περίοδο. Δεν μας ενδιαφέρει να είναι ρεκόρ η μεταγραφή ή όχι. Μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή-ρεκόρ, όμως πάνω από όλα θέλουμε να φέρουμε ένα παίκτη που θα βοηθήσει το νέο  προπονητή και θα γίνει το αστέρι της ομάδας”.

Ο Γούντγουορντ ρωτήθηκε επίσης για τη μεταγραφή του Μάτα η οποία τον Ιανουάριο κόστισε 45 εκατομμύρια ευρώ κι αν είναι ικανή η ομάδα να κάνει κάτι παρόμοιο.

“Σας το είπα. Φυσικά και μπορούμε. Εσείς βλέπετε τα λεφτά όπως δεν τα βλέπω εγώ. Εγώ θέλω να έρθουν παίκτες που θα κάνουν τον προπονητή μας πιο άνετο. Αυτός κάνει τις επιλογές κι οτιδήποτε ζητήσει εμείς πρέπει να το κάνουμε. Έτσι πάνε αυτά. Δεν θα φέρω κάποιον παίκτη που αυτός δε θέλει. Ξέρει τι θέλει και τι όχι κι εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version