Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πελεγκρίνι: “Δεν ολοκληρώθηκε το ρόστερ”
Μάντσεστερ Σίτι

Πελεγκρίνι: “Δεν ολοκληρώθηκε το ρόστερ”

Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι ξεκαθάρισε πως οι μεταγραφές για την ομάδα του δεν έχουν τελειώσει παρά τις τρεις μεταγραφές που έχει κάνει.

23.07.2014 | 16:02

Εκτός από τις τρεις μεταγραφές της Σίτι(Καμπαγιέρο, Σανιά, Φερνάντο), το επίσης καλό για αυτήν είναι πως δεν έχει χάσει κανένα παίκτη από την περσινή χρονιά όπου βγήκε πρωταθλήτρια, ενώ η μοναδική απώλεια είναι αυτή του Νεγρέδο ο οποίος θα μείνει εκτός για τους τρεις πρώτους μήνες.

Παρ’όλα αυτά ο τεχνικός των “πολιτών” σε δηλώσεις του, είπε πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν.

“Δε νομίζω πως έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μας. Έχουμε έξι εβδομάδες ακόμα μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να υπάρξει έλευση ενός ή παραπάνω παικτών, όπως μπορεί να υπάρξει και μία ή παραπάνω αποχωρήσεις, όμως υπάρχει χρόνος ακόμα για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα”.

Ο Χιλιανός τεχνικός μίλησε επίσης για την απουσία του Αλβάρο Νεγρέδο.

“Ο Νεγρέδο θα κάνει σήμερα εγχείρηση στο σπασμένο πόδι του και θα λείψει για δύο με τρεις μήνες. Είναι σημαντική απουσία για εμάς γιατί είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας και θα μας λείψει”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version