Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιντζάκι: “Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα”
Μίλαν

Ιντζάκι: “Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα”

Ο Ιντζάκι φανερά απογοητευμένος και από το δεύτερο φιλικό της Μίλαν, μίλησε για τη συνέχεια αλλά πήρε επίσης όλο το φταίξιμο πάνω του.

28.07.2014 | 13:58

Μετά την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό το δεύτερο φιλικό με τη Σίτι ήταν ακόμα χειρότερο, τελειώνοντας με 5-1, με τη Μίλαν να δέχεται τέσσερα τέρματα σε 14 λεπτά, από το 12′ μέχρι το 26′. Έτσι ο Ιντζάκι μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει.

“Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα. Σε όλες τις γραμμές, στο παιχνίδι μας και την τακτική μας. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί δε γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Χωρίς τη μπάλα δεν είμαστε καθόλου δραστήριοι. Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε χωρίς τη μπάλα και περιμένω πολλά από τους παίκτες για αυτό. Μόνο με δουλειά θα μπορέσουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Είναι όλα πάνω μου σε αυτό το θέμα. Όμως περιμένω κι από τους παίκτες μια καλύτερη συνέχεια. Πρέπει να δεχόμαστε λιγότερα γκολ. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου γιατί για τις εμφανίσεις αυτές φταίω εγώ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version