ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Παρουσίασε Σουάρεζ η Μπαρτσελόνα

Ο Σουάρεζ παρουσιάστηκε από τη Μπαρτσελόνα, αναφέροντάς την ως την ομάδα των ονείρων του, ενώ ξεκαθάρισε πως αφήνει πίσω τα όσα συνέβησαν.

Παρουσίασε Σουάρεζ η Μπαρτσελόνα

Ο Σουάρεζ είχε πολλά να πει στην παρουσίασή του, μιλώντας για το πρόβλημα στο γόνατό του, τη συνύπαρξή του με Μέσι-Νεϊμάρ, για τη τιμωρία της ΦΙΦΑ, για το αναμενόμενο ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά για το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Το όνειρο πολλών ετών, να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την υποδοχή. Τα αστέρια είναι στον ουρανό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι σημαντικοί και αυτό που φέρνω είναι στοιχεία για να κατακτήσουμε τίτλους.

Η τιμωρία είναι αυτή που είναι, δουλεύουμε με τους δικηγόρους μας, αλλά είναι ένα θέμα προσωπικό. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω το χρόνο. Μετά από όλο αυτό που μου συνέβη ήμουν θλιμμένος και δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα. Όταν έμεινα μόνος μου, με την οικογένειά μου, κατάλαβα ότι έπρεπε να αποδεχτώ την πραγματικότητα. Το μάθημα που πήρα, το κρατώ για μένα μόνο. Πρέπει να είμαι προσεκτικός και να προσπαθήσω να ξεχάσω.

Το να μοιράζεσαι την επιθετική γραμμή και τα αποδυτήρια με την ποιότητα παικτών όπως ο Νεϊμάρ και ο Μέσι, είναι κάτι που σε εμπνέει. Θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε τίτλους. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, είναι φανταστική, το βλέπω τις τέσσερις αυτές ημέρες. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα, είμαι επιθετικός και μου αρέσει να βάζω γκολ.

Υπήρχαν επιλογές να πάω σε άλλες ομάδες, αλλά όταν έπεσε στο τραπέζι αυτή της  Μπαρτσελόνα, ήθελα μόνο να έρθω εδώ.

Το γόνατό μου με ενόχλησε μετά από τόσο καιρό απραξίας, αλλά αυτές τις εβδομάδες εκμεταλλεύτηκα το χρόνο για να ενδυναμώσω το πόδι μου και τώρα δε με ενοχλεί, καθόλου.

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μένει ακόμη χρόνος. Θα δουλεύω σκληρά για να κάνω όσο το δυνατό καλύτερο ντεμπούτο, από άποψη φυσικής κατάστασης”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ