Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σίγησε στον Βόσπορο
Νάπολι

Σίγησε στον Βόσπορο

Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπεσίκτας, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0.

20.08.2014 | 00:09

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μπεσίκτας και Άρσεναλ μετά το πρώτο μεταξύ τους ματς για το ποιος θα περάσει στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι “κανονιέρηδες” ήταν και παραμένουν το φαβορί του ζευγαριού, όμως, στο “Ατατούρκ” εκείνοι που έπαιξαν πιο δυνατά και είχαν περισσότερες φάσεις για να ανοίξουν το σκορ ήταν οι γηπεδούχοι με τους Μπα και Όζακουπ, οι οποίοι δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Σέζνι.

Ωστόσο, η άμυνα των Λονδρέζων και ο Πολωνός γκολκίπερ ήταν σε καλή μέρα και δεν άφησαν τους Τούρκους να πετύχουν το γκολ που θα τους έχριζε φαβορί ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στο “Έμιρεϊτς” σε μία εβδομάδα από τώρα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Δέκα λεπτά πριν το τέλος η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ράμσεϊ πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80′.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Σάλτσμπουργκ επικράτησε εντός έδρας της Μάλμε με σκορ 2-1 χάρη στα γκολ των Σίμερ (16′) και Σοριάνο (54′). Το μοναδικό που κατάφεραν οι Σουηδοί ήταν να μειώσουν με τον Φόρσμπεργκ στο 91′ και έτσι παρέμειναν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Σημαντική νίκη με σκορ 1-0 έκανε και η Στεάουα κόντρα στη Λουντογκόρετς που στην έδρα της με το τέρμα του Τσίπσιου στο 88′ κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς.

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε και στη Δανία ανάμεσα στη Κοπενχάγη και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν με τις “ασπιρίνες” να νικάνε με σκορ 3-2. Εκείνοι που προηγήθηκαν ήταν οι φιλοξενούμενοι που στο 5′ πήραν “κεφάλι”στο σκορ με τον Κίσλινγκ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και με τους Γιόργκεσεν (9′) και Αμαρτέι (13′) έκαναν το 2-1. Παρόλα αυτά οι Γερμανοί δεν τα παράτησαν και με τα γκολ των Μπελαραμπί και Σον έφυγαν νικητές.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας Νάπολι και Αθλέτικ Μπιλμπάο αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 στο “Σαν Πάολο” με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο Ίκερ Μουνιαΐν στον 41′, αλλά το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 68′ από το γκολ του Ιγκουαΐν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version