ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Με φόρα από την αρχή

Η ενδεκάδα της βδομάδας επιστρέφει και έχει γνωστούς αλλά και άγνωστους πρωταγωνιστές με την έναρξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων(πλην ιταλικού).

Με φόρα από την αρχή

Ξεκινάμε όπως πάντα με τον προπονητή της βδομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Φιλίπ Κοκού. Ο τεχνικός της PSV Αϊντχόφεν μετά το 6-1 της προηγούμενης αγωνιστικής είχε να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερό του αντίπαλο, Άγιαξ, στην έδρα του.

Η Αϊντχόφεν είχε μεσοβδόμαδα παιχνίδι για το Europa League, όμως δε φαίνεται να επηρεάστηκε καθόλου, νικώντας με 3-1 και πλέον είναι το φαβορί για την κατάκτηση τίτλου αν και βρισκόμαστε ακόμα νωρίς στη σεζόν.

Πάμε και στους 11 που μας τράβηξαν την προσοχή 

Τερματοφύλακας: Καμενί(Μάλαγα): Έφυγε ο Καμπαγιέρο για τη Σίτι και ο Καμερουνέζος βρήκε τη χαρά του. Ύστερα από δύο σεζόν στον πάγκο, παίζοντας κυρίως παιχνίδια κυπέλλου, ο Καμενί βρέθηκε βασικός και μάλιστα κράτησε το μηδέν κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ακόμα κι όταν η ομάδα του έμεινε με εννιά παίκτες και η ομάδα του Βαλβέρδε πίεσε περισσότερο.

Δεξί μπακ: Ιβάνοβιτς(Τσέλσι): Με τη σεζόν που κάνει δυσκολεύει αρκετά τον Μουρίνιο, ο οποίος δε σκέφτεται να τον βγάλει από την ενδεκάδα ούτε για φιλικά. Ο Σέρβος είναι άριστος αμυντικά, ενώ και επιθετικά τραβάει την προσοχή όλων των αμυντικών, όντας μαζί με τον Τέρι, ο πιο επικίνδυνος παίκτης στις στημένες φάσεις.

Αριστερό μπακ: Κουρζάβα(Μονακό): Ο 22χρονος αριστερός μπακ των Μονεγάσκων έχει εξελιχθεί σε παίκτη κλειδί για αυτούς και τραβάει ακόμα περισσότερα βλέμματα, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τον έχει σταμπαρισμένο από την περσινή σεζόν. Αν συνεχίσει έτσι, το επόμενο καλοκαίρι θα φύγει για άλλες πολιτείες.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Κίερ(Λιλ): Ο Δανός αμυντικός κρατάει την άμυνα της Λιλ σε απίστευτα υψηλά επίπεδα, ειδικά για το γαλλικό πρωτάθλημα. Συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι, όταν η Λιλ είχε αναμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες άμυνες του πρωταθλήματος. Άρχοντας και στα ψηλά αλλά και στα χαμηλά, ενώ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του κλειδώνοντας τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Λοριάν.

Λουκίμια(Βέρντερ Βρέμης): Δε θεωρείται και η πιο αξιόπιστη λύση για την άμυνα της ομάδας του. Βρίσκεται από το 2012 στη Βρέμη, όμως έχει αγωνιστεί μόλις 4ο φορές, από τις οποίες αρκετές ως αλλαγή, ή σε παιχνίδια που δεν είχαν ενδιαφέρον(τελευταίες αγωνιστικές, κύπελλο). Ωστόσο, προχθές βρέθηκε να παίζει βασικός και μάλιστα ήταν αυτός που έσωσε το βαθμό ισοφαρίζοντας τη Χέρτα σε 2-2.

Κεντρικοί μέσοι:

Λάρα(Εϊμπάρ): Στη πρώτη της φορά στη μεγάλη κατηγορία, αντιμετώπισε μία στρομένη ομάδα όπως η Σοσιεδάδ, η οποία έχει την τριπλάσια εμπειρία από αυτή. Ωστόσο, με την εμφάνιση που έκανε ο Λάρα, θα ταν άδικο να χάσει, με τον Ισπανό μέσο να κάνει τα πάντα στο γήπεδο, σκοράροντας μάλιστα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Σανσόν(Μονπελιέ): Άλλος ένας που έκανε τα πάντα για την ομάδα του την αγωνιστική που μας πέρασε ήταν ο Σανσόν, ο οποίος μοίρασε, έκοψε, έδωσε ασίστ και ήταν γενικά ο άρχοντας της μεσαίας γραμμής κόντρα στη Μετς.

Μεσοεπιθετικοί:

Λαμέλα(Τότεναμ), Γιόβετιτς(Μάντσεστερ Σίτι): Πόσα κοινά έχουν οι δυο τους; Άπειρα. Ήρθαν και οι δυο πέρσι από το ιταλικό πρωτάθλημα, δέχτηκαν έντονη κριτική, έγιναν θαμώνες στα νοσοκομεία, όμως φέτος είναι ήδη οι δύο καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος, βάσει συνεισφοράς. Ο Λαμέλα μπορεί να μη σκόραρε, όμως έκανε άνω-κάτω της άμυνα της ΚΠΡ, δίνοντας δύο ασίστ κι αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Από την άλλη, ο Γιόβετιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, βάζοντας δύο τέρματα και δείχνοντας πως μπορεί να γίνει ο άνθρωπος που θα βοηθήσει περισσότερο από κάθε άλλο στη φετινή πορεία της Σίτι.

Μέσι(Μπαρτσελόνα): Φάνηκε πως είναι και πάλι 100% καλά. Αυτό που ελπίζουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι. Ντρίμπλαρε, μοίρασε, έβαλε δύο τέρματα κι έδειξε πως παραμένει ο Μέσι που όλοι θαύμασαν τα προηγούμενα χρόνια.

Επιθετικός: Σίμπερ(Χέρτα Βερολίνου): Ο 25χρονος επιθετικός κατάλαβε πως δε χωράει στη Ντόρτμουντ, όμως κάνει τα πάντα για να τραβήξει τα βλέμματά της. Όσο οι Ιμόμπιλε-Ράμος δε σκοράρουν, αυτός πέτυχε δύο γκολ στην πρώτη αγωνιστική και φανέρωσε πως έπρεπε να πάρει μερικές ευκαιρίες παραπάνω στη Μπορούσια.

Η ενδεκάδα της βδομάδας σε 4-2-3-1

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ