ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Άκρως επιθετικά

Οι καλύτεροι έντεκα της αγωνιστικής που μας πέρασε πέτυχαν 14 γκολ συνολικά και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Άκρως επιθετικά

Μάλιστα οι τρεις από αυτούς(μαζί με τον τερματοφύλακα) δεν πέτυχαν τέρμα, όμως ήταν βράχοι στην άμυνά τους. Όπως καταλαβαίνετε έχουμε να κάνουμε με αρκετά επιθετικές επιλογές, οπότε θα κατεβάσουμε την ομάδα μας με 3-4-3 και στον πάγκο της θα είναι ο τεχνικός της Σουόνσι, Γκάρι Μονκ.

Δεν είναι λίγο να κάνεις το 3 στα 3 στην Πρέμιερ Λιγκ, ειδικά όταν έχεις μία ομάδα που πέρσι κόντεψε να υποβιβαστεί. Η Σουόνσι είναι αρκετά επιθετική, έχει πάρει ήδη ένα μεγάλο διπλό στο “Όλντ Τράφορντ”, ενώ προχθές κέρδισε με 3-0 τη Γουέστ Μπρομ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μονκ, ο οποίος είδε αρκετούς παίκτες να αποχωρούν, όμως δείχνει να μη φοβάται το επιθετικό παιχνίδι με αρκετή κατοχή της μπάλας.

Πάμε και στους εκλεκτούς μας για αυτή την εβδομάδα

Τερματοφύλακας: Ντε Σάνκτις(Ρόμα): Ίσως η πιο δύσκολη επιλογή. Ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε πέναλτι, όπως και ο Ντιέγκο Λόπεζ, ενώ αμφότεροι ήταν σταθεροί όποτε χρειάστηκαν. Ωστόσο, ο Ντε Σάνκτις ήταν κάτι παραπάνω από σταθερός, κάνοντας δύο εντυπωσιακές και σωτηρίες επεμβάσεις στο ντέρμπι με τη Φιορεντίνα, κρατώντας το μηδέν.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Kνόχε(Βόλφσμπουργκ): Σταθερός, απροσπέλαστος και πολύ καλός στο κατέβασμα της μπάλας. Ο Κνόχε ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, αν και αυτή δέχτηκε δύο τέρματα, στα οποία ωστόσο δε φέρει καμία ευθύνη.

Τζιλομπότζι(Ναντ): Ο Σενεγαλέζος έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί για τη Ναντ, όντας βράχος στην άμυνα. Έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την ανέπαφη εστία της ομάδας του, κάνοντας τρεις σωτήριες παρεμβάσεις.

Γκασταλντέλο(Σαμπντόρια): Η ομάδα της Γένοβας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στην έδρα της Παλέρμο, έμεινε με παίκτη λιγότερο για 60 περίπου λεπτά, όμως ο Γκασταλντέλο έκανε τα πάντα τέλεια στην άμυνα, ενώ σκόραρε και το γκολ της ισοφάρισης στο 90+1′.

Κεντρικοί μέσοι: 

Ναϊνγκολάν(Ρόμα): Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟΣ! Ο Βέλγος αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους box to box παίκτες. Κλέβει τη μπάλα, τη δίνει ωραία στο Ζερβίνιο, ο οποίος νικιέται από το Νέτο, με τον Ναϊνγκολάν να παίρνει το ριμπάουντ και με ωραίο μονοκόμματο σουτ ανοίγει το σκορ. Επίσης έδωσε την απίστευτη ασίστ και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του και πάλι στο Ζερβίνιο, ο οποίος αυτή τη φορά σκόραρε.

Σνέιντερλιν(Σαουθάμπτον): Μπορεί οι “Άγιοι” να πούλησαν τους αστέρες της περσινής σεζόν, όμως ο συνδετικός κρίκος της άμυνας με τη μεσαία γραμμή και την επίθεση, έμεινε και κάνει τα πάντα για να την κρατήσει ψηλά. Πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ανατρέποντας μόνος του το 1-0 σε 1-2.

Πλάγιοι χαφ: 

Ρόις(Ντόρτμουντ): Πάνω που πάνε να τον “ξεχάσουν” οι ομάδες που τον θέλουν, τόσο αυτός κάνει και περισσότερα για να τον θυμούνται. Μία γκολάρα και μία ασίστ για το Γερμανό μεσοεπιθετικό που φαίνεται πως θα τραβήξει μόνος του τη Ντόρτμουντ στη φετινή περίοδο.

Ντάιερ(Σουόνσι): Από άλλον περίμεναν τα γκολ(Μπόνι), από τον Ντάιερ τα παίρνουν. Ο Άγγλος εξτρέμ δείχνει όλο και καλύτερος, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα και όντας πλέον πρώτος σκόρερ μαζί με τον Ντιέγκο Κόστα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Επιθετικοί:

Θουρτούθα(Σοσιεδάδ): Συγκλονιστική εμφάνιση από το Βάσκο επιθετικό, ο οποίος έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης και την ανάγκασε σε μία ηχηρή ήττα. Δύο τέρματα, ατέλειωτο τρέξιμο, σωστές μεταβιβάσεις και γενικά ένα παιχνίδι που θα κάνει χρόνια για να το ξεχάσει.

Ντιέγκο Κόστα(Τσέλσι): Κλείνει τα στόματα όσων πίστευαν πως δεν πρόκειται να κάνει δεύτερη σερί φανταστική χρονιά. Είναι ο επιθετικός που έψαχνε ο Μουρίνιο και φαίνεται πως η οσμή του για τα δίχτυα έχει γίνει ακόμα καλύτερη. Άλλα δύο τέρματα για τον πολιτογραφημένο Ισπανό, ο οποίος από νωρίς έχει πιάσει τη θέση του πρώτου σκόρερ στην Αγγλία.

Ιμπραΐμοβιτς(ΠΣΖ): Έλειψε σε τρία παιχνίδια και η Παρί έκανε δύο ισοπαλίες. Γύρισε με χατ-τρικ και θύμισε σε όλους πως πρόκειται για τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο. Κάνει πραγματικό χαβαλέ στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και τι άλλο να κάνει;

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ