Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Χυλόπιτα” της Ντόρτμουντ σε Ατλέτικο για Ρόις
Ντόρτμουντ

“Χυλόπιτα” της Ντόρτμουντ σε Ατλέτικο για Ρόις

Πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ φημολογείται πως κατάθεσε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Μάρκο Ρόις η Ατλέτικο Μαδρίτης με τους Γερμανούς να απαντάνε αρνητικά.

02.09.2014 | 17:24

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου όλα γίνονται, καθώς οι ομάδες που “καίγονται” για να αποκτήσουν κάποιον παίκτη είναι διατεθειμένες να πουν “ναι” ακόμα και στις πιο τρελές απαιτήσεις.

Αυτό παραλίγο να γίνει και στην περίπτωση του Μάρκο Ρόις, ο οποίος μέχρι και λίγες ώρες πριν κλείσει το μεταγραφικό “παζάρι” προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης που έδινε 40 εκατομμύρια ευρώ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για χάρη του, προκειμένου να τον φέρει στο “Βιθέντε Καλντερόν” και να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα “μπαμ”.

Ωστόσο, οι Βεστφαλοί απάντησαν αρνητικά στους πρωταθλητές Ισπανίας που δεν έπαιζαν μόνοι τους για τον Γερμανό επιθετικό, αφού εκτός από αυτούς κίνηση για τον Ρόις έκανε και η Άρσεναλ χωρίς όμως να έχει καλύτερη τύχη από τους “ροχιμπλάνκος”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version