Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπολτ: “Καλός ο Φαλκάο, αλλά θέλουμε αμυντικούς”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπολτ: “Καλός ο Φαλκάο, αλλά θέλουμε αμυντικούς”

Για τη μεταγραφή του Φαλκάο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για άλλα θέματα των "κόκκινων διαβόλων", μίλησε ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, Γιουσέιν Μπολτ.

06.09.2014 | 17:00

Εδώ και χρόνια είναι γνωστό πως ο Γιουσέιν Μπολτ είναι ένθερμος υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ ενημερώνεται καθημερινώς για όλα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη του ομάδα και έτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν μπόρεσε να μην μιλήσει για τους “κόκκινους διαβόλους” και πως πιστεύει πως θα κυλίσει η σεζόν που μόλις ξεκίνησε για εκείνους.

Ο ταχύτερος άνθρωπος στη Γη υπογράμμισε πως η προσθήκη του Ραδαμέλ Φαλκάο είναι πολύ σημαντική, αλλά ακόμη και έτσι ο σύλλογος φαίνεται πως θέλει ενίσχυση στα μετόπισθεν, ενώ… απείλησε τον τεχνικό της ομάδας, Λουίς Φαν Χάαλ, πως αν η Γιουνάιτεντ ηττηθεί ακόμη μία φορά θα έχει να κάνει μαζί του.

“Η μεταγραφή του Φαλκάο στη ομάδα είναι πολύ καλή, αφού είναι σπουδαίος επιθετικός. Ωστόσο, πρέπει να ενισχυθούμε αμυντικά. Στόχος της ομάδας πρέπει να είναι να επιστρέψει και πάλι στην τετράδα”, τα λόγια του Μπολτ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version