Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρομέρο: “Δεν απέρριψα τη Γιουνάιτεντ”
Μπένφικα

Ρομέρο: “Δεν απέρριψα τη Γιουνάιτεντ”

Ο Ρομέρο ήταν από τους παίκτες που ασχολήθηκαν αρκετές ομάδες, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν απέρριψε ποτέ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

08.09.2014 | 16:05

To όνομά του συνδέθηκε με τη Μπενφίκα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, όμως τελικά παρέμεινε στην Ιταλία και τη Σαμπντόρια. Ο Ρομέρο έκανε αρκετά καλό Μουντιάλ, όμως δεν το εξαργύρωσε με μία μεταγραφή και μίλησε για τις φήμες που ακούστηκαν.

“Είχα δυο, τρεις καλές προτάσεις όμως καμία δεν εξελίχθηκε καλά. Δε ζήτησα ποτέ περισσότερα λεφτά από τη Μπενφίκα, ούτε απέρριψα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  Πως μπορείτε να βγάζετε τέτοιες φήμες; Πως θα μπορούσα να αρνηθώ πρόταση από μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου; Τώρα πρέπει να δείξω την αξία μου εδώ. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και μου ξεκαθάρισαν ότι κάποια στιγμή θα μου έρθει η κατάλληλη ευκαιρία για την καριέρα μου αρκεί να συνεχίσω το ίδιο καλά”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Μπένφικα
Exit mobile version