ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Αποτελεσματικοί και θεαματικοί

Η ενδεκάδα αυτής της βδομάδας είναι άκρως αποτελεσματική, ενώ πίσω είναι αδιαπέραστη.

Αποτελεσματικοί και θεαματικοί

Ξεκινάμε με τον προπονητή της βδομάδας, ο οποίος είναι ο Φιλίπο Ιντζάκι. Όχι πως έπαιζε κανένα ντέρμπι και κέρδισε, αλλά γιατί όσοι είδαν χθες τη Μίλαν θυμήθηκαν τι σημαίνει Μίλαν. Και μερικοί φοβήθηκαν μάλιστα. Η ομάδα του “Πίπο” έδειξε επιτέλους δίψα για τη νίκη, ενώ ήταν άκρως αποτελεσματική και παθιασμένη. Κατάφερε να βάλει γκολ, όταν έπαιζε με δέκα παίκτες και αν δεν υπήρχαν μερικά μικροπροβλήματα στην άμυνα τότε η νίκη θα ερχόταν πολύ πιο εύκολα.

Εκτός αυτού δε θυμάμαι από πότε έχει να πετύχει οχτώ γκολ σε δύο αγώνες…

Πάμε και στους καλύτερους 11 της αγωνιστικής σε 3-4-3

Τερματοφύλακας: Μπάρντι(Κιέβο): Χωρίς δεύτερη σκέψη! Έκανε το παιχνίδι της ζωής του και σίγουρα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του. Απέκρουσε εντυπωσιακά το καλά εκτελεσμένο πέναλτι του Ιγκουαΐν, είχε επιπλέον 9 σωτήριες επεμβάσεις και μπλόκαρε τέσσερις σέντρες των αντιπάλων του. Άριστος!

Κεντρικοί αμυντικοί:

Nτίαζ(Μάιντς): Ο αριστερός μπακ της Μάιντς έκανε αρκετά καλό παιχνίδι τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, ενώ τελείωσε τον αγώνα με μία ασίστ, στη νίκη της ομάδας του με 3-1 στην έδρα της Χέρτα.

Πογκμπά(Σεντ Ετιέν): Ξέραμε πως έχει αδερφό ο Πολ της Γιουβέντους, όμως ήταν καιρός του να αποδείξει ότι κι αυτός το χει. Σε άλλη θέση από το “χταπόδι”, όμως ήταν επίσης πολύ καλός. Έχει καταφέρει να αντικαταστήσει επάξια μέχρι στιγμής τον Ζούμα.

Μπόατενγκ(Μπάγερν Μονάχου): Έπαιξε δεξιός μπακ-χαφ ύστερα από πολλά χρόνια κι έδειξε πως δεν ξέχασε τη θέση. Ήταν συγκλονιστικός παλεύοντας και κερδίζοντας όλες τις μάχες, ενώ έτρεξε πολλά χιλιόμετρα κάνοντας ουσιαστικά…κανένα λάθος.

Κεντρικοί μέσοι:

Τιάγκο(Ατλέτικο Μαδρίτης): Φήμες λένε ότι έχει τρία πνευμόνια…Καλός ο Γκάμπι, εξαιρετικός ο Κόκε, πολύ καλός ο Μάριο Σουάρεζ, όμως ο Τιάγκο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτό ακριβώς που έλειπε από τη “βασίλισσα”. Κάλυψε χώρους, έκοψε 7 φορές επικίνδυνες κάθετες πάσες κι έβαλε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Ερέρα(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): Μπορεί όλοι να εντυπωσιάστηκαν με τον Ντι Μαρία, όμως η πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση έγινε από το Βάσκο μέσο. Ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ παράλληλα έκοβε κι έραβε στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Έδειξε πως προσαρμόστηκε κι αυτό είναι ίσως καλύτερο νέο κι από τη μεταγραφή του Φαλκάο για τους φίλους της Γιουνάιτεντ οι οποίοι φώναζαν πως θέλουν οπωσδήποτε αμυντικό μέσο. Τώρα τον έχουν!

Επιθετικά Χαφ:

Γουίλσιρ(Άρσεναλ): Φοβερή εμφάνιση από τον Άγγλο μέσο, ο οποίος δείχνει σε κάθε αγώνα και καλύτερος. Έδωσε την ασίστ για την ισοφάριση, έβαλε το γκολ της ανατροπής και κέρδισε πολλές μάχες στο κέντρο. Επιπλέον δημιούργησε άλλες τέσσερις προσπάθειες οι οποίες τελικά δεν έγιναν γκολ.

Μενέζ(Μίλαν): Αυτό που χρειαζόταν η Μίλαν. Ένα παίκτη που θα ξεσηκώσει το κοινό, θα τραβήξει στις πλάτες του την ομάδα και θα βάλει το γκολ στις κλειστές άμυνες. Χθες πέτυχε άλλα δύο, φτάνοντας στα τρία στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με το δεύτερο να είναι γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Επιθετικοί:

Κρούζε(Γκλάντμπαχ): Δύσκολο παιχνίδι αναμενόταν για τη Γκλάντμπαχ κόντρα στη Σάλκε το Σάββατο. Ο Κρούζε το έκανε να φαίνεται εύκολο, με το τελικό 4-1 να το αποδεικνύει. Δύο γκολ και μία ασίστ από το Γερμανό που έχει πολλά ακόμα να δώσει.

Ντιέγκο Κόστα(Τσέλσι): Θέλει να μας τρελάνει. Σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και αποδεικνύει πως ο Μουρίνιο είχε δίκιο πέρσι όταν έλεγε πως η ομάδα του δεν έχει επιθετικό. Ο Κόστα το “μυρίζει” όσο κανείς άλλος στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει κάνει τη Τσέλσι ακλόνητο φαβορί με τα εφτά τέρματά του στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Ικάρντι(Ίντερ): Δε θα μπορούσαμε να μη διαλέξουμε επιθετικό της Ίντερ αυτή τη βδομάδα. Σίγουρα έπαιζε κόντρα στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, όμως σημασία έχει η εμφάνιση. Χατ-τρικ από το νεαρό επιθετικό που σιγά-σιγά κλείνει στόματα σε όσους τον κατηγόρησαν παλαιότερα για “κακό” επιθετικό. Εκτός αυτού επιβεβαιώνει όσους τον έλεγαν τεράστιο ταλέντο. Θα μπορούσε να ναι εύκολα ο Οσβάλντο στη θέση του εδώ, με δύο γκολ και δύο ασίστ, όμως επιλέξαμε τον Ικάρντι γιατί…Έτσι.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ