ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν: Γκολάρες οι μέσοι Άντριχ και Πάβλοβιτς, 1-1 το ντέρμπι (vids)
«Κόλλησε» την μπάλα ο Μουζιάλα και… ξεχαρβάλωσε για πλάκα την άμυνα της Λεβερκούζεν! (vid)
Όσιμεν… μαγεία και γκολ σκέτη αλητεία! (vid)
Έτσι ο γίγαντας Τροσάρ έγραψε happy end στο παραμύθι με την… πονηρή αλεπού! (vid)
Στην Άρσεναλ αρέσουν τα θρίλερ, αλλά πιο πολύ η… κορυφή! (vid)
Σημαιοφόρος και… 4ασφαιρος Πάλμερ οδηγεί την ωραία Τσέλσι (vid)
Πάλμερ: Πιο καυτός και συνάμα ψυχρός εκτελεστής με ρεκόρ στην ιστορία της Premier League!
Ξανά ο Τζάστιν πληγώνει την Άρσεναλ, γκολάρα στο «Έμιρεϊτς» και 2-2 (vid)
Μυθική ευστοχία από τη Λέστερ: Πρώτη φάση και αμέσως γκολ! (vid)
Πραγματική… αλεπού μέσα στην περιοχή της Λέστερ ο Τροσάρ για το 2-0! (vid)
Πρώτο διπλό της Ίντερ χάρη στον Αργεντίνο καπιτάνο της (vid)
Ισοπεδωτικός Πάλμερ – «Τετράμπαλο» μέσα σε λίγα λεπτά (vid)
Ουντινέζε – Ίντερ: Άργησε, αλλά έκανε σεφτέ για φέτος ο Λαουτάρο με «ντοπιέτα»! (vid)
Τέλος το αρνητικό σερί του Μαρτινέλι: Τελείωμα όλο… μέλι και 1-0! (vid)
Άμυνα… τραγωδία από την Τσέλσι – Μπροστά στο σκορ με Ρούτερ η Μπράιτον (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτοσέλιδα

Vamos “θρύλε”!

Μετά από μία πολύ καλή εντός έδρας εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο άλλο ματς του ομίλου η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Μάλμε.

Vamos “θρύλε”!

Τι και είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας;

Τι και αν πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ;

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα και κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με σκορ 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου . Στο άλλο ματς η Γιουβέντους με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρλος Τέβεζ επιβλήθηκε 2-0 της Μάλμε στην Ιταλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με το… καλησπέρα ο Ολυμπιακός έδειξε πως θα ήταν το αφεντικό του ματς. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν εκείνοι που είχαν την μπάλα στα πόδια τους με την Ατλέτικο Μαδρίτης να περιορίζεται στο να περιμένει να “χτυπήσει” σε κάποια αντεπίθεση, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, οι “ροχιμπλάνκος” από το 13′ αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά, αφού οι γηπεδούχοι πήραν “κεφάλι” στο σκορ με τον Μαζουάκου, μετά από σουτ εκτός περιοχής του νεαρού παίκτη.

Στο 18′ οι Ισπανοί παραλίγο να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Μάτζουκιτς, αλλά, η κεφαλιά του Κροάτη κατέληξε για λίγο έξω. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αφού δεν δέχτηκαν γκολ, το σημείωσαν με τον Αφελάι στο 31′ που έκανε το 2-0. Η φάση ξεκίνησε από τον Τσόρι, ο οποίος πάσαρε στον Μήτρογλου που άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, μπερδεύοντας έτσι τα στόπερ της Ατλέτικο που “κουτούλησαν” μεταξύ τους και από εκεί και πέρα ο Αφελάι έκανε εύκολα το 2-0. Παρόλα αυτά οι Μαδριλένοι δεν τα παράτησαν και με κεφαλιά του Μάτζουκιτς στο 38′ μετά από ωραία σέντρα του Ανσάλντι.

Στο δεύτερο μέρος οι “ροχιμπλάνκος” μπήκαν πιο επιθετικά και πίεζαν με κάθε τρόπο που είχαν, αφού ήταν πίσω στο σκορ και ήθελαν να πετύχουν το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Ντιέγκο Σιμεόνε πέρασε από νωρίς στο παιχνίδι τον Γκρισμάν, ο οποίος θα έδινε άλλη “πνοή” από την μέση και μπροστά. Αυτό συνέβη. Ωστόσο, οι Ισπανοί δεν μπορούσαν να κάνουν το 2-2. Ό,τι δεν κατάφεραν οι Μαδριλένοι το κατάφεραν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μήτρογλου στο 77′. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία την μπάλα που έφτασε στον Έλληνα φορ που είχε πλάτη τον Μιράντα και στη συνέχεια με ωραία κίνηση ξέφυγε από τον Βραζιλιάνο στόπερ και “έγραψε” το 3-1.

Οι παίκτες του Σιμεόνε δεν τα παράτησαν λεπτό και με τον Αντουάν Γκρισμάν στο 86′ έκαναν το 3-2 με τον Γάλλο να χρίζεται σκόρερ μετά από ωραία μπαλιά από τα δεξιά και ακόμα ωραιότερο δικό του τελείωμα, ενώ μετά από μερικά λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το 3-3.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΜΑΛΜΕ

Οι παίκτες της Γιουβέντους δεν ήθελαν να γνωρίσουν και πάλι τον πρόωρο αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως πέρυσι. Γι’ αυτό το λόγο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξαν τις… άγριες διαθέσεις τους στους Σουηδούς που είχαν οχυρωθεί, ώστε να “βραχυκυκλώσουν” τους Ιταλούς. Κάτι που φαινόταν πως είχε αποτέλεσμα, αφού οι “μπιανκονέρι” αν και είχαν την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από αντίπαλα καρέ.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ. Οι γηπεδούχοι πίεζαν όσο περισσότερο μπορούσαν, οι ποδοσφαιριστές της Μάλμε αδυνατούσαν να διατηρήσουν την μπάλα, έστω και για λίγα λεπτά στα πόδια τους, ενώ όταν την είχαν έκαναν συνέχεια μακρινές μπαλιές. Την υπεροχή της “Γιούβε” μετέτρεψε σε γκολ ο Κάρλος Τέβεζ στο 59′. Από εκεί και πέρα οι Ιταλοί έπαιξαν με μυαλό και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους που δέχτηκαν και δεύτερο γκολ στο 90′ από τον Αργεντινό και γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1)Γιουβέντους 3 (2-0)

2)Ολυμπιακός 3 (3-2)

3)Ατλέτικο Μαδρίτης 0 (2-3)

4)Μάλμε 0 (0-2)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ