ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Μας “κούφανες” ρε Μπέντνερ

Απογοητευμένος με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν στην Άρσεναλ, ιδιαίτερα την περασμένη σεζόν, είναι ο Νίκλας Μπέντνερ, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Μας “κούφανες” ρε Μπέντνερ

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Νίκλας Μπέντνερ έχει πάρει την κατιούσα. Ωστόσο, ο Δανός φορ αντί να κάνει αυτοκριτική για να δει ποιος πραγματικά είναι ο λόγος που δεν μπορεί να καθιερωθεί σε έναν σύλλογο, ρίχνει το “μπαλάκι” σε άλλους.

Συγκεκριμένα στην Άρσεναλ και τον τεχνικό της, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δεν έδωσε τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής στον 26χρονο φορ την περασμένη σεζόν στους “κανονιέρηδες” που ήταν και ο τελευταίος χρόνος συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών πριν μείνει ελεύθερος ο Μπέντνερ και πάρει μεταγραφή στη Βόλφσμπουργκ.

“Όσο ήμουν στη Γιουβέντους έπαιζα συχνά, μέχρι που τραυματίστηκα. Στην Άρσεναλ δεν έπαιζα τόσο συχνά. Ιδιαίτερα η τελευταία μου σεζόν στην ομάδα ήταν χάσιμο χρόνου. Όσο ήμουν στη Γιουβέντους έπαιζα συχνά και ήμουν σε καλή φόρμα. Ωστόσο, όταν τραυματίστηκα έμεινα εκτός δράσης για έξι μήνες. Ήμασταν πρωταθλητές. Ήθελα να μείνω. Αλλά η Άρσεναλ με πήρε πίσω. Έχασα έναν χρόνο εκεί. Συνεχώς με αγνοούσαν”, τα λόγια του “λόρδου”.

Στην συνέχεια ο Δανός επιθετικός μίλησε για τη Βόλφσμπουργκ και τους στόχους που έχει θέσει με αυτήν: ” Προφανώς και πρόκειται γα έναν διαφορετικό σύλλογο. Ωστόσο και εδώ δεν είναι άσχημα. Σε περίπτωση που θέλω να πάω σε μία μεγαλύτερη πόλη μπορώ να πάρω το τρένο και να φτάσω στο Βερολίνο μέσα σε μία ώρα. Παρόλα αυτά μου λείπει ο γιος μου που είναι στο Λονδίνο, αλλά όποτε έχω χρόνο θα πηγαίνω να τον βλέπω. Άλλωστε το Λονδίνο είναι η πόλη μου. Έμενα εκεί από τα 16 μου”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ