ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Ασυγκράτητοι!

Αυτή τη βδομάδα έχουμε δύο παίκτες με χατ-τρικ, τέσσερις με δύο ασίστ και τερματοφύλακα που δεν τρώει γκολ ούτε στα φιλικά.

Ασυγκράτητοι!

Ξεκινάμε με τον προπονητή της εβδομάδας που είναι ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι. Σίγουρα δε σκότωσε κανένα θεριό(Αταλάντα), όμως απέδειξε πως δεν καταλαβαίνει και πολλά συνεχίζοντας το άριστο κοουτσάρισμα, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη που θα κρίνει κατά πολύ την πορεία της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους συνεχίζει να κρατάει το μηδέν(αυτή και η Μπαρτσελόνα μόνο) και προσφέρει κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Σίγουρα τα δύσκολα έρχονται τώρα με Ατλέτικο και Ρόμα, όμως ο Αλέγκρι έχει κάνει ήδη τον Κόντε να ξεχαστεί και τις κουβέντες για αλλαγή του συστήματος να εκμηδενιστούν. Άξιος…Προς το παρόν!

Χαλαρά τους βρήκαμε αυτή τη βδομάδα τους 11 κορυφαίους. Σίγουρα θα υπάρχουν ενστάσεις και σχόλια όμως αυτά είναι απόψεις. Εμείς επιλέξαμε τους καλύτερους έντεκα μέσα από τις εμφανίσεις τους και σας τους παρουσιάζουμε.

Τερματοφύλακας: Μπουφόν(Γιουβέντους): Ολα τα παραπάνω για τον Αλέγκρι θα ήταν διαφορετικά αν ο Μπουφόν δεν απέκρουε το πέναλτι του Ντένις. Ο έμπειρος Ιταλός τερματοφύλακας, αποδεικνύει κάθε εβδομάδα πως κακώς τον θεωρούν τελειωμένο, δίνοντας βαθμούς στην ομάδα του, πράγμα σημαντικό για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Καλός ο Τέβεζ, όμως αν είχε γίνει το 1-1 στη φάση του πέναλτι, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τη “Μεγάλη Κυρία”.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Βαράν(Ρεάλ Μαδρίτης): Οι φίλοι της “βασίλισσας” τον βλέπουν και παρακαλάνε να μην ξαναδούν τον Πέπε. Ο Γάλλος αμυντικός έκοψε αρκετές επιθέσεις της Βιγιαρεάλ και συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό στη νίκη της ομάδας του. Μπορεί να μην έβαλε γκολ, αλλά οι οχτώ επεμβάσεις του έκαναν τη ζωή της Ρεάλ πιο εύκολη.

Σουάμπ(Στουτγκάρδη): Η Στουτγκάρδη επιτέλους νίκησε χωρίς να δεχθεί γκολ και η επιτυχία αυτή οφείλεται στον συγκεκριμένο κύριο. Εκτός του ότι πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ήταν αλάνθαστος και αδιαπέραστος.

Δεξί μπακ: Ζαμπαλέτα(Μαν. Σίτι): Από τη συγκεκριμένη στήλη τα χουμε πει πολλές φορές. Ο Ζαμπαλέτα ανεβάζει επίπεδο τους “πολίτες” κι αυτό αποδεικνύεται όταν παίζει ο Σανιά. Δύο ασίστ έδωσε ο Αργεντίνος στο 4-2 μέσα στη Χαλ, ενώ από την πλευρά του δεν τόλμησε κανείς να περάσει.

Αριστερό μπακ: Μπουσμαν(Μετς): Κι αυτός δύο ασίστ κάνοντας τη Μετς να φαίνεται πως παίζει με παίκτη παραπάνω, λόγω των τρεξιμάτων του. Πολύ καλή εμφάνιση από τον αριστερό μπακ που ντύθηκε ηγέτης κι οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Κεντρικοί μέσοι:

Κονέ(Εβιάν): Ακούραστος, τρεχαντήρι με πέντε επεμβάσεις σε πάσες που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην άμυνα κι εκτός όλων αυτών και σκόρερ. Ο Κονέ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Εβιάν και έδωσε ελπίδες στους συμπαίκτες και τους φίλους της ομάδας για μια καλύτερη συνέχεια.

Τζαγκόεφ(ΤΣΣΚΑ Μόσχας): Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει τα ανεβοκατεβάσματα στις εμφανίσεις του και να αποδείξει πως μπορεί να γίνει αυτός που όλοι έλεγαν από μικρό. Ηγέτης δηλαδή. Αν δεν έχει τραυματισμούς ίσως τα καταφέρει, μαζί με μία καλή μεταγραφή μακριά από τη Ρωσία. Κατά τα άλλα, δύο ασίστ κι ένα γκολ από το Ρώσο που έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο.

Έκνταλ(Κάλιαρι): Δε θα μπορούσε να λείψει από τη σημερινή ενδεκάδα. Τρία γκολ κόντρα στην Ίντερ στο “Τζουσέπε Μεάτσα” μέσα σε 15 λεπτά δεν είναι και μικρό κατόρθωμα. Ο Έκνταλ έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Ίντερ και με τέσσερα σουτ πανηγύρισε το χατ-τρικ.

Εξτρέμ

Ντόρανς(Γουέστ Μπρομ): Ο Γκράχαμ Ντόρανς έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε κόντρα στη Μπέρνλι. Ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, μοιράζοντας σωστά τη μπάλα, δίνοντας δύο ασίστ και πετυχαίνοντας ένα τέρμα στη νίκη με 4-0.

Νεϊμάρ(Μπαρτσελόνα): Μαζί με το Μέσι κάνουν από την αρχή της σεζόν πλάκα στις αντίπαλες άμυνες. Χατ-τρικ από τον Βραζιλιάνο, που αρχικά εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Γρανάδα κάνοντάς το γκολ, ενώ μέχρι τότε οι φιλοξενούμενοι στέκονταν καλά στο γήπεδο έχοντας και δοκάρι. Μετά κατηφόρισε ωστόσο και ο Νεϊμάρ πρόσθεσε άλλα δύο.

Επιθετικός: Λέο Μπαπτιστάο(Βαγιεκάνο): Αν συνεχίσει έτσι, τότε το καλοκαίρι ο Σιμεόνε θα τον πάρει πίσω. Ο επιθετικός της Ράγιο έχει γίνει ηγέτης, παίζοντας πολύ καλά με την πλάτη στο τέρμα, υποδεχόμενος άριστα τη μπάλα και βάζοντας τα δύο γκολ της ομάδας του στη νίκη με 2-0.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ