Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλα παίζονται…
Πρωτοσέλιδα

Όλα παίζονται…

Οι νίκες των Μάλμε κόντρα στον Ολυμπιακό και Ατλέτικο απέναντι σε Γιουβέντους έφεραν την κατάσταση στον 1ο όμιλο σε πλήρη ισορροπία.

01.10.2014 | 23:47

Το χαμένο έδαφος της πρεμιέρας κάλυψαν Μάλμε και Ατλέτικο Μαδρίτης που επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους εντός έδρας και μάλιστα με καθαρό σκορ. Έτσι, οι τέσσερις ομάδες του 1ου ομίλου ισοβαθμούν με το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με 3 πόντους.

ΜΑΛΜΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχοντας τη συντριπτική κατοχή υπέρ του, και όντας πιο δραστήριος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός κυριάρχησε. Από το πρώτο δεκάλεπτο είχε δυο καλές στιγμές, με κυριότερη εκείνη του Μποτία που σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς στο 15′. Σto 21′ o Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ δυο φορές, αρχικά και πάλι με τον Μιλιβόγιεβιτς και στη συνέχεια με το Μανιάτη αλλά ο Όλσεν είχε ισάριθμες φορές την απάντηση. Στο 24′ οι Σουηδοί παραλίγο να προηγηθούν κόντρα στη ροή του ματς, αλλά ο Ρομπέρτο μιμήθηκε τον συνάδελφο του, και απέκρουσε με υπερένταση την κεφαλιά-ψαράκι του Ρόσενμπεργκ.

Τελικά, η μπάλα τιμώρησε τους “ερυθρόλευκους” με τον πλέον χειρότερο τρόπο, αφού στο 42′ μια ασυνεννοησία μεταξύ Μποτία και Ρομπέρτο, ωφέλησε το Ρόσενμπεργκ που μπήκε σφήνα και με διπλή προσπάθεια σκόραρε σε κενή εστία. Στο 56′ ο Τίνερχολμ  έπεσε σαν… τρένο πάνω στον Μανιάτη μέσα στην περιοχή αλλά ο Καράσεφ αντί για την εσχάτη των ποινών καταλόγισε επιθετικό φάουλ για θέατρο και κίτρινη κάρτα!

Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, εν αντιθέσει με το πρώτο, ήταν ισορροπημένη και στο 60′ η άμυνα του Ολυμπιακού λίγο έλειψε να εκτεθεί ξανά, αλλά ο Ρομπέρτο απέτρεψε τα χειρότερα στο τετ-α-τετ με τον Αντού, ενώ παρόμοια ήταν η κατάληξη σε σουτ του Έρικσον στο 65′. Οι παίκτες του Μίτσελ απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με διπλή ευκαιρία των Μήτρογλου και Μανιάτη αλλά οι Σουηδοί κατάφεραν να μείνουν όρθιοι χάρη στην απόκρουση του Όλσεν και την απομάκρυνση του Γιόχανσον.

Εξίσου εντυπωσιακή, ήταν η επέμβαση του Ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού σε σουτ του Ρόσενμπεργκ στο 72′, κάτι που όμως δεν επαναλήφθηκε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ύστερα από πάσα του Χάλστι κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας και τα δικά του, με σουτ στο γάμα του εξουδετερωμένου Ρομπέρτο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι στο “Βιθέντε Καλντερόν” οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ προσεγμένα έχοντας σαν κύριο μέλημα την άμυνα και να κρατήσουν το μηδέν. Η Ατλέτικο ήταν ελαφρώς ανώτερη στο πρώτο μέρος, ωστόσο το μοναδικό εύστοχο σουτ του Μάντζουκιτς (25′) έδιωξε ο Μπουφόν.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό κι ενώ οι Ιταλοί έδειχναν να ισορροπούν, στο 75ο λεπτό ο Αρντά Τουράν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Τιάγκο στο πίσω δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  Στο 89΄ο Τούρκος μεσοεπιθετικός  αντικαταστάθηκε από τον Σικέϊρα και γνώρισε την αποθέωση.

ΒΑΘΑΜΟΛΟΓΙΑ

1) Γιουβέντους 3 (2-1)

2) Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (3-3)

3) Μάλμε 3 (2-2)

4) Ολυμπιακός 3 (3-4)

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version