ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Φύλακες-άγγελοι

Με κλασικό 4-4-2, προπονητή βαρβάτο και παίκτες-ηγέτες κατεβαίνει για αυτή την εβδομάδα η καλύτερη ενδεκάδα.

Φύλακες-άγγελοι

Προπονητής της βδομάδας είναι η πιο εύκολη απόφαση από τότε που άνοιξε η συγκεκριμένη στήλε. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έχει κάνει τη Βαλένθια φοβερή και τρομερή, ρίχνοντας τριάρες σε όποιον βρεθεί στο διάβα της. Το ίδιο έκανε και με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Με ένα απίστευτο πρώτο 12λεπτο, κλείδωσε τη νίκη κι εν συνεχεία έκανε ό,τι χρειάστηκε για να πάρει μια εύκολη νίκη.

Πάμε και στους έντεκα που μας ξεσήκωσαν αυτή τη βδομάδα

Τερματοφύλακας Ντε Χέα(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσατε για τη φοβερή του εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον. Ο Ισπανός, έχοντας μια αστεία(κατά γενική ομολογία)άμυνα μπροστά του, κατάφερε να δεχθεί μόλις ένα γκολ, αποκρούοντας και πέναλτι του κύριου 14 στα 14 μέχρι τότε, Λέιτον Μπέινς. Στο γκολ που δέχθηκε δεν μπορούσε να κάνει κανείς τίποτα, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έκανε δύο τεράστιες επεμβάσεις, σώζοντας την ομάδα του.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Τονελι(Έμπολι): Δεν πέρασε τίποτα από την άμυνα της Έμπολι. Σίγουρα δεν έπαιζε με κάποιο θηρίο, όμως έπαιζε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με αυτή(Παλέρμο-σωτηρία). Κι αφού τα πήγε άριστα αμυντικά, έβαλε κι ένα γκολ, κάνοντας πιο άνετη τη νίκη της ομάδας του.

Νάλντο(Βόλφσμπουργκ): Κι αυτός σκόραρε, μόνο που σε αντίθεση με τον Ιταλό, ο Νάλντο πέτυχε το νικητήριο γκολ των “λύκων”, όντας επίσης άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Δεξί μπακ: Τόμοβιτς(Φιορεντίνα): Φοβερός! Ο Σέρβος έκανε δύσκολη τη ζωή της Ίντερ με τα ανεβοκατεβάσματά του, πέτυχε ένα γκολ κι έδωσε μία ασίστ στην εμφατική νίκη της Φιορεντίνα με 3-0.

Αριστερό μπακ: Εσκουντέρο(Χετάφε): Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας της μαδριλένικης ομάδας, έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα του. Εξολόθρευσε κάθε επιθετική κίνηση της Εϊμπάρ από την πλευρά του και έδωσε την ασίστ για την ισοφάριση.

Κεντρικοί μέσοι:

Βάσκεζ(Εσπανιόλ): Άρχοντας στη μεσαία γραμμή, έδωσε γρήγορο προβάδισμα στην ομάδα του με το τέρμα του και έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλο παίκτη στο γήπεδο. Σωστές μεταβιβάσεις, λίγα λάθη και γενικά ένα τέλειο παιχνίδι από τον Ισπανό μέσο.

Κουαδράδο(Φιορεντίνα): Επέστρεψε κι επέστρεψε στην ενδεκάδα της βδομάδας. Ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή έκανε πάρτι στην άμυνα της Ίντερ βάζοντας μάλιστα ένα απίθανο γκολ(μόνο τέτοια βάζει).

Δεξί χαφ-εξτρέμ: Ρόμπεν(Μπάγερν Μονάχου): Άλλος ένας που επέστρεψε από τραυματισμό κι έδωσε αμέσως χρώμα στην ομάδα του. Όποιος έβλεπε την Μπάγερν μέχρι τώρα καταλάβαινε πως κάτι έλειπε και προχθες πήρε την απάντησή του. Δύο γκολ και μία ασίστ από τον Ολλανδό που μπήκε ορεξάτος από την αρχή με το Αννόβερο.

Αριστερό χαφ-εξτρέμ: Ρονάλντο(Ρεάλ Μαδρίτης): Θα μας πείτε φίλους της Ρεάλ και θαυμαστές του Ρονάλντο με την τόσο συχνή παρουσία του στη στήλη, όμως τι να κάνουμε; Όταν μία ομάδα βάζει πέντε τέρματα και τα τρία τα χει πετύχει ένας και μάλιστα δίνει και ασίστ, τι να κάνουμε; Να κλείσουμε τα μάτια και να βάλουμε κάποιον άλλο; Δε γίνεται…

Επιθετικοί:

Φλέτσερ(Σάντερλαντ): Κάποια στιγμή έπρεπε κι η Σάντερλαντ να αφήσει τις ισοπαλίες στην άκρη. Σε αυτό βοήθησε ο Σκωτσέζος, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και κάνοντας ασίστ το τρίτο κόντρα στην κατά τα άλλα δυσκολοκατάβλητη άμυνα της Στόουκ.

Σισέ(Νιούκαστλ): Ο μόνος που προσπαθεί να σώσει τον Πάρντιου. Η Νιούκαστλ πάλι δεν νίκησε, όμως κατάφερε να πάρει το βαθμό, χάρη στον επιθετικό της. Ο Σισέ πέτυχε και τα δύο τέρματά της κι έδωσε παράταση στην απόλυση του προπονητή του.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ