Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όποιος τη νύχτα περπατά συναντά… τον Βιντάλ!
Φώτο Ημέρας

Όποιος τη νύχτα περπατά συναντά… τον Βιντάλ!

Τα νυχτοπερπατήματα του μέσου της Γιουβέντους, Αρτούρο Βιντάλ, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου μία μέρα πριν το ντέρμπι με τη Ρόμα.

07.10.2014 | 14:58

Από εκεί που ήταν από τους αγαπημένους παίκτες της διοίκησης της Γιουβέντους πλέον ο Αρτούρο Βιντάλ φαίνεται να βρίσκεται με το… ένα πόδι μακριά από την “Μεγάλη Κυρία”.

Ο Χιλιανός χαφ μία μέρα πριν το ντέρμπι κορυφής με τη Ρόμα για το ιταλικό πρωτάθλημα είχε βγει, προκειμένου να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ιταλικά ΜΜΕ ο έμπειρος μέσος ήρθε στα χέρια με παρέα, αφού την “έπεσε” σε κοπέλα που βρισκόταν με φίλους της. Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο, οι οποίοι επέβαλαν πρόστιμο 100.000 ευρώ στον Βιντάλ.

Ενώ δεν αποκλείεται από εκεί που τον ήθελαν για πάντα στο Τορίνο να απαντήσουν θετικά σε πιθανή πρόταση που τους έρθει τον Ιανουάριο για τον παίκτη, η οποία όμως θα πρέπει να αγγίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version