Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τι συμβαίνει με Βιντάλ;
Γιουβέντους

Τι συμβαίνει με Βιντάλ;

O τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, άφησε εκτός αποστολής τον Αρτούρο Βιντάλ, ενόψει του αγώνα με την Σασουόλο στέλνοντας έτσι "μήνυμα" στον Χιλιανό χαφ.

17.10.2014 | 15:09

Οι σχέσεις του Αρτούρο Βιντάλ με την διοίκηση της Γιουβέντους, αλλά και τον τεχνικό του συλλόγου, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μόνο καλές δεν θα τις χαρακτήριζε κάποιος μετά τα νυχτοπερπατήματα του Χιλιανού μία μέρα πριν το ντέρμπι με τη Ρόμα.

Αυτό φαίνεται πως “πληρώνει” ακόμα ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον προπονητή των “μπιανκονέρι”, ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τη Σασουόλο.

“Ο Αρτούρο επέστρεψε αργά μετά τα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Χιλής. Ωστόσο, δεν έφταιγε εκείνος γι’ αυτό. Μίλησα μαζί του και του εξήγησα πως πρέπει να δουλέψει λίγο ακόμα, ώστε να είναι έτοιμος. Γι’ αυτό και τον άφησα εκτός αποστολής, ώστε να τον έχουμε στο παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι στον Ολυμπιακό”, τα λόγια του Ιταλού τεχνικού στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Σασουόλο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version