Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κυρία μου αυτός δεν παίζεται!
Πρωτοσέλιδα

Κυρία μου αυτός δεν παίζεται!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομπέρτο, ο οποίος "κατέβασε ρολά" και χάρη στο γκολ του Κασάμι ο Ολυμπιακός επικράτησε στο "Καραϊσκάκη" 1-0 της Γιουβέντους.

22.10.2014 | 23:37

Ακόμη μία μαγική βραδιά για τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ με πρωταγωνιστή τον Ρομπέρτο!

Ο Ισπανός γκολκίπερ κατάφερε να κλέψει τη δόξα από τον συμπαίκτη του, Κασάμι, με αυτά που έκανε κόντρα στους παίκτες της Γιουβέντους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τον νικήσουν με τίποτα, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι τέλους.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης αν και δυσκολεύτηκε λίγο τελικά επικράτησε με σκορ 5-0 της Μάλμε στο “Βιθέντε Καλντερόν”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον Μήτρογλου στο 5′ όταν ο Μαζουάκου έβγαλε μία μπαλιά από τα αριστερά με τον Έλληνα φορ να πετάγεται, αλλά η προσπάθειά του για λίγο δεν βρήκε δίχτυα. Μάλιστα, στο 7′ έφτασαν και πάλι κοντά στο να ανοίξουν το σκορ όταν η απευθείας εκτέλεση του Ντομίνγκες αποκρούστηκε από τον Μπουφόν με υπερένταση.

Στο 20΄η Γιουβέντους πέτυχε γκολ με τον Τέβεζ, όμως, ο φορ των Ιταλών ήταν σε θέση οφ σάιντ. Ωστόσο, στο 36′ οι “ερυθρόλευκοι” πήραν “κεφάλι” στο σκορ με τον Κασάμι όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο παίκτης του Ολυμπιακού νίκησε με πλασέ τον Μπουφόν.

Στο δεύτερο μέρος πιο δυνατά ξεκίνησε η Γιουβέντους, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της. Μάλιστα, πιο κοντά στο 2-0 έφτασε στο 60′ ο Ολυμπιακός, αλλά, η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Κασάμι. Στο 65′ η “Μεγάλη Κυρία” έφτασε μία… ανάσα από το 1-1 όμως ο Μοράτα από κοντά νικήθηκε από τον Ρομπέρτο.

O Iσπανός γκολκίπερ στην συνέχεια της αναμέτρησης πραγματοποίησε πολλές σωτηρίες επεμβάσεις απέναντι στους “μπιανκονέρι”, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι τέλους και ο Ολυμπιακός να πάρει μία τεράστια εντός έδρας νίκη.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΜΑΛΜΕ

Καμία όρεξη για “παιχνιδάκια” δεν είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά του ματς. Ωστόσο, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπορούσαν να σκοράρουν με τίποτα.

Αυτό συνέβη και με το παραπάνω στο δεύτερο μέρος και όλα ξεκίνησαν στο 48′ όταν ο Κόκε μετά από πάσα του Τουράν έκανε το 1-0. Στο 61′ ο Ισπανός έγινε… σερβιτόρος δίνοντας έτοιμο γκολ στον Μάντζουκιτς που έκανε το 2-0. “Αέρα” τριών τερμάτων στους “ροχιμπλάνκος” έδωσε στο 63′ ο Γκρισμάν.

Η αναμέτρηση είχε ουσιαστικά τελειώσει, όμως, οι περσινοί φιναλίστ ήθελαν να αποζημιώσουν με θέαμα όλους όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του “Βιθέντε Καλντερόν”. Έτσι, πέτυχαν ακόμη δύο τέρμα με τους Γοδίν (87′) και Τσέρκι (92′).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (8-3)
Ολυμπιακός 6(4-4)
Γιουβέντους 3( 2-2)
Μάλμε 3 (2-7)

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version