Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποκαλύψεις από τον Μάντζουκιτς!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Αποκαλύψεις από τον Μάντζουκιτς!

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη μοιράστηκε στα ΜΜΕ ο Κροάτης στράικερ Μάριο Μάντζουκιτς σχετικά με τις προτάσεις που είχε δεχθεί το καλοκαίρι σχετικά με το μέλλον του.

26.10.2014 | 15:11

Πιο συγκεκριμένα ο Κροάτης φορ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπήρχε από ομάδες της Ιταλίας, της Αγγλίας και της Ρωσίας.

Ο Μαντζουκιτς ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπάγερν Μονάχου έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ και τη θέση του στην γερμανική ομάδα συμπλήρωσε ο Ρομπέρτο Λεβαντόφσκι.

Ο Μάριο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ” Είχα καλύτερες προτάσεις στα χέρια μου αρκετά πιο κεδροφόρες από της Ατλέτικο.” Για να συμπληρώσει ότι το κλειδί για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση από τη Γερμανία ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε και το πλάνο που του παρουσίασε.

Αναφορικά με τον προπονητή του τόνισε πως λατρεύει το στυλ του, το πάθος του, και την ενέργεια που μεταφέρει στα αποδυτήρια καθώς επίσης και ότι είναι ένας αληθινός μαχητής που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Χωρίς αυτόν πολύ πιθανό η μεταγραφή αυτή να μην είχε πραγματοποιηθεί ποτέ.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερη επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του αναλογικά με το επίπεδο που βρίσκεται σε ατομικό επίπεδο.

Τώρα ο Μάντζουκιτς εισπράτει τον χρόνο 5 εκατομμύρια ευρό και μετράει 5 γκολ σε 11 εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Απομένει να δούμε αν στο σημερινό παιχνίδι με την Χετάφε τα αυξήσει σημαντικά. Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία με πολλά γκολ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version