Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Της αρέσει η μοναξιά

Η Γιουβέντους άφησε για ένα βράδυ ως συγκάτοικο στην κορυφή τη Ρόμα και της ξαναξέφυγε με τρεις βαθμούς, νικώντας με 2-0 την Παλέρμο.

26.10.2014 | 18:58

Η Ρόμα χθες είχε την ευκαιρία να μείνει μόνη της πρώτη έστω και για ένα βράδυ, όμως με την ισοπαλία που παραχώρησε στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια, κατάφερε απλά να πιάσει στην κορυφή τους “μπιανκονέρι”. Η Γιουβέντους σήμερα είχε την ευκαιρία να ξεφύγει και πάλι με τρεις βαθμούς και δεν την άφησε να πάει χαμένη, νικώντας σχετικά εύκολα την Παλέρμο.

Οι φιλοξενούμενοι με διπλή άμυνα ζώνης και προσπαθώντας από αντεπιθέσεις να απειλήσουν, έβαλαν δύσκολα στη Γιούβε, όμως μόνο μέχρι το 32′. Ο Τέβεζ βρήκε κενό χώρο έκανε την κούρσα, βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον Βιντάλ κι ο Χιλιανός με αριστερό πλασέ, νίκησε το Σορεντίνο ανοίγοντας το σκορ.

Η Γιουβέντους είχε κι άλλες ευκαιρίες κι έφτασε στο τελικό 2-0, όταν ο Γιορέντε έπειτα από κόρνερ του Πίρλο, πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα. Εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε, ο Τζιοβίνκο που μπήκε ως αλλαγή έψαξε το γκολ, όμως είδε το δοκάρι να του το στερεί στο 87′, έπειτα από ωραίο αριστερό σουτ εκτός περιοχής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι Κονέ-Καρνέζης βοήθησαν την ομάδα τους να πάρει άλλους τρεις βαθμούς, αυτή τη φορά κόντρα στην Αταλάντα. Ο Ντι Νατάλε άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ και ο Θερό στο 36′, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Ουντινέζε έφτασε τους 16 βαθμούς και είναι μόνη τρίτη, δύο πάνω από τη Μίλαν που έχει παιχνίδι το βράδυ κόντρα στη Φιορεντίνα.

Τέλος, η Τζένοα κατάφερε να πάρει σπουδαίο διπλό στην έδρα της Κιέβο, η οποία προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με τον Ζουκάνοβιτς στο 36′. Ο Μάτρι ισοφάρισε στο 72′, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες δύο λεπτά αργότερα για δεύτερη κίτρινη του Ραντοβάνοβιτς ο οποίος έκανε πέναλτι, όμως ο Μπάρντι κέρδισε τον Πινίγια κρατώντας την ισοπαλία. Μέχρι το 84′ όμως, όπου οι δύο παίκτες βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι με τον επιθετικό της Τζένοα αυτή τη φορά να κερδίζει το νεαρό γκολκίπερ, ανατρέποντας το σκορ και δίνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη Τζένοα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version