ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Πολύ σκληροί για να χάσουν

Η ενδεκάδα της βδομάδας έχει ό,τι χρειάζεται για να φύγεις νικητής από το γήπεδο.

Πολύ σκληροί για να χάσουν

Προπονητής της βδομάδας φυσικά ο Σαμ Αλαρντάις. Ναι. Ύστερα από χρόνια στις τελευταίες θέσεις, ήρθε ο καιρός μια ομάδα του μεγάλου Σαμ να πρωταγωνιστήσει. Έστω κι ας είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Η Γουέστ Χαμ είναι πάνω από Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, ενώ πλησίασε στο βαθμό τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο πρώτο ημίχρονο πήρε και τα σώβρακα του Πελεγκρίνι, όμως στην επανάληψη χρειάστηκε την τύχη για να πάρει το τρίποντο τελικά. Μια ομάδα με πνευμόνια, σκληράδα και καλό ποδόσφαιρο και για όλα αυτά ευθύνεται κυρίως ο Αλαρντάις.

Πάμε και στους 11 καλύτερους της βδομάδας σε σχηματισμό 4-4-2

Τερματοφύλακας: Τζίλερ(Αννόβερο): Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να χεις απέναντί σου Καγκάβα, Ρόις, Ιμόμπιλε, Μικιταριάν και άλλους τόσους και να μη δέχεσαι γκολ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έκανε τέσσερις σημαντικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν στην έδρα της Μπορούσια.

Δεξί μπακ: Μπεκ(Χόφενχαϊμ): Είναι εκεί από παιδί. Ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες κατά καιρούς, όμως τελικά έμεινε στη γερμανική κωμόπολη. Και συνεχίζει να αποδίδει εξαιρετικά. Είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα του δεν έχει δεχτεί ήττα, ενώ προχθές έδωσε και την ασίστ της νίκης.

Αριστερό μπακ: Αβελάρ(Κάλιαρι): Ο Ζεμάν παίζει επιθετικά το ξέρουμε. Όμως αυτό που παρουσιάζει φέτος είναι πέρα από κάθε λογική. Με τον Αβελάρ να ανεβοκατεβαίνει ασταμάτητα, η Κάλιαρι έχει πάντα ένα επιπλέον παίκτη στην περιοχή και οι αντίπαλοι αμυντικοί τα χάνουν. Δύο γκολ από ένα παίκτη έκπληξη.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Πέπε(Ρεάλ Μαδρίτης): Στο γκολ του Νεϊμάρ κάνει λάθος προσπαθώντας να καλύψει τα μετόπισθεν του Καρβαχάλ, όμως ο Βραζιλιάνος βρίσκει τον υπόλοιπο χώρο κενό και σκοράρει. Από κει και πέρα ήταν αψεγάδιαστος, κόβοντας τρεις φορές το Μέσι σε ένας εναντίον ενός, ενώ σκοράρει και το γκολ της ανατροπής. Θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στη θέση του ο αλάνθαστος Ράμος, όμως είναι καιρός να μιλήσουμε και για τον Πορτογάλο που με την ωριμότητά του έχει ανεβάσει επίπεδο τη “βασίλισσα”.

Ατσέρμπι(Σασουόλο): Ο Ιταλός αμυντικός πριν ένα χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο και τώρα είναι πάλι πίσω στα γήπεδα. Αυτό από μόνο του τον κάνει ήρωα. Από κει κι έπειτα βοηθάει την ομάδα του να περνάει από δύσκολες έδρες και με δικό του γκολ μάλιστα.

Κεντρικοί μέσοι:

Κράμερ(Γκλάντμπαχ): Τον μάθαμε όλοι στο τελικό του Μουντιάλ που ξέχασε το όνομά του μετά από χτύπημα στο κεφάλι. Χθες έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του για να κρατήσει το κέντρο της ομάδας του και τα κατάφερε. Απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, έκανε 13 χιλιόμετρα, έξι πετυχημένα τάκλιν και είχε πέντε σωτήριες επεμβάσεις. Το μέλλον του ανήκει.

Κάρλος Εντουάρντο(Νις): Η L’equipe είναι ο πιο δίκαιος αλλά και πιο σκληρός κριτής στη Γαλλία. Σήμερα του έβαλε 10/10! Σπάνιο πράγμα. Αλλά και λογικό μετά τα πέντε γκολ που έβαλε στη Γκινγκάμπ.

Χαφ-εξτρέμ:

Σάμουελ(Μάλαγα): Γκολ δεν έβαλε, ασίστ δεν έδωσε. Όμως ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με 4-0 κόντρα στη Βαγιεκάνο, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνά της. Πολλά τρεξίματα, καλές ντρίμπλες και γενικά ένα άριστο παιχνίδι.

Αλέξις Σάντσεζ(Άρσεναλ): Έχει πάρει από το χέρι την Άρσεναλ και την πηγαίνει προς την τετράδα. Δυο άριστα πρεσαρίσματα σε αμυντικό και τερματοφύλακα, που εξελίχθηκαν αμφότερα σε γκολ.

Επιθετικοί:

Ιγκουαΐν(Νάπολι): Ξύπνησε. Και ξύπνησε μαζί του και η Νάπολι. Το πρώτο γκολ της σεζόν για τον Αργεντίνο ολοκληρώθηκε με χατ-τρικ, το οποίο έδωσε μια εύκολη νίκη στην ομάδα του.

Μπενζεμά(Ρεάλ Μαδρίτης): Ούτε Ρονάλντο, ούτε Μέσι. Ο Μπενζεμά ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, πρεσάροντας σωστά, μεταβιβάζοντας άριστα τη μπάλα και σκοράροντας σαν σε ΠΡΟ-πόνηση. Κλείνει ένα-ένα τα στόματα όσων δεν τον ήθελαν στην ομάδα.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ