Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Δεν με σεβάστηκε ο Γκουαρντιόλα”
Μπάγερν Μονάχου

“Δεν με σεβάστηκε ο Γκουαρντιόλα”

Για το λόγο που έφυγε από την Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Μάριο Μάντζουκιτς.

29.10.2014 | 12:40

Μόνο καλές δεν ήταν οι σχέσεις ανάμεσα σε Πεπ Γκουαρντιόλα και Μάριο Μάντζουκιτς την σεζόν που πέρασε, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Κροάτης φορ.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης υπογράμμισε πως ο Ισπανός τεχνικός δεν έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό προς το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να τον ωθήσει στην πόρτα της εξόδου.

“O Γκουαρντιόλα ήταν απογοητευτικός απέναντί μου. Δεν με σεβάστηκε. Δεν με άφησε να γίνω ο πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα. Στα δικά μου μάτια ήταν δύο φορές καλύτερος σε σχέση με τον Χάινκες”, είπε αρχικά ο Μάντζουκιτς για να συνεχίσει λίγο αργότερα:

“Αν θα έβγαινα μαζί του για έναν καφέ; Δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό. Στην επαγγελματική ζωή μου δεν είμαι υποχρεωμένος να έχω καλές σχέσεις με όλους. Όταν ένα άτομο σου εκπέμπει αρνητική ενέργεια, τότε είναι καλό να το αποφεύγεις. Δεν μου άξιζε τέτοια συμπεριφορά. Ειδικά μετά από δύο χρόνια στην Μπάγερν όπου τα είχα δώσει όλα για την ομάδα. Ένιωσα πως πολλά πράγματα άρχισαν να αλλάζουν για εμένα όταν ήρθε εκείνος στον σύλλογο. Προσπάθησα να προσαρμοστώ. Ωστόσο, όταν με άφησε εκτός αποστολή για τον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα για μένα να φύγω”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version