Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξέσπασμα Σιμεόνε!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ξέσπασμα Σιμεόνε!

Σε όλους εκείνους που δεν έδωσαν ένα βραβείο στους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης για την περσινή σεζόν τα "έχωσε" ο τεχνικός του συλλόγου, Ντιέγκο Σιμεόνε.

31.10.2014 | 12:30

Η Ατλέτικο Μαδρίτης την σεζόν που πέρασε πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες χρονιές της στην σύγχρονη ιστορία της.

Οι “ροχιμπλάνκος” εκτός του ότι κατάφεραν να κατακτήσουν το ισπανικό πρωτάθλημα, έφτασαν ως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, κανένας από τους παίκτες τους στα βραβεία που διοργάνωσε η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν μπόρεσε να διακριθεί. Ο μόνος που δεν έφυγε με χέρια άδεια ήταν ο τεχνικός της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής της Λα Λίγκα.

Παρόλα αυτά ο Αργεντινός τα “έχωσε” σε εκείνους που δίνουν τα βραβεία για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του δεν πήραν κανένα από αυτά.

“Μάλλον έπρεπε να κατακτήσουμε άλλο πρωτάθλημα για να πάρουν οι παίκτες μου μερικά βραβεία. Ο Γοδίν και ο Μιράντα είναι από το καλύτερο αμυντικό- δίδυμο και δεν πήραν ούτε ένα βραβείο. Ζούμε σε ένα σύστημα που κοιτάει τα ονόματα και όχι αυτά που οι παίκτες κατάφεραν. Πως γίνεται δύο συνεχόμενες σεζόν ο Κουρτουά να μην παίρνει τίποτα;”.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα προπονούσε ποτέ τη Ρεάλ Μαδρίτης και αν θέλει να φύγει από την Ατλέτικο, απάντησε: “Δεν θα μπορούσα ποτέ να πάω στη Ρεάλ με τη σχέση που έχω με την Ατλέτικο. Αυτή την στιγμή είμαι εκεί που θέλω να είμαι”, τα λόγια του “Τσόλο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version