ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Νεανική ενδεκάδα

Αυτή τη βδομάδα νεαροί ποδοσφαιριστές διακρίθηκαν κι εμείς έπρεπε να τους επιλέξουμε.

Νεανική ενδεκάδα

Προπονητής της βδομάδας με το σπαθί του είναι ο Εντουάρντο Μπερίσο της Θέλτα. Ο Λουίς Ενρίκε είδε το περσινό του έργο να τον κερδίζει και να τον αφήνει τέταρτο στη βαθμολογία σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Θέλτα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και κάνει ευκαιρίες όταν βρίσκει κενούς χώρους. Ο Ενρίκε μπορεί να παίρνει μερίδιο ευθύνης για αυτό, όμως ο Μπερίσο έχει διατηρήσει το τρόπο παιχνιδιού κάνοντας τη Θέλτα ομάδα που να την φοβούνται όλοι πλέον.

Πάμε στους 11 καλύτερους

Άλβαρεζ(Θέλτα): Κράτησε το μηδέν απέναντι στη Μπαρτσελόνα, κάνοντας οχτώ επεμβάσεις και εξολοθρεύοντας τρεις επικίνδυνες πάσες.

Kεντρικοί αμυντικοί:

Τσέιμπερς(Άρσεναλ): Δεν έπαιξε ως τέτοιος όμως για να χωρέσει έπρεπε να τον φέρουμε εδώ. Μία ασίστ κι ένα γκολ από το νεαρό μπακ, ο οποίος αναπληρώνει τέλεια το κενό του Ντεμπισί και υπόσχεται μεγάλα πράγματα για το μέλλον.

Κουλιμπαλί(Νάπολι): Αλάνθαστος. Ο υψηλόσωμος αμυντικός ήταν τέλειος απέναντι στους επιθετικούς της Ρόμα και τους κράτησε άσφαιρους, κάνοντας οχτώ επεμβάσεις.

Αριστερό μπακ: Ντε Τσέλιε(Πάρμα): Δύο γκολ κόντρα στην Ίντερ για τον αριστερό αμυντικό της Πάρμα, η οποία πήρε τη δεύτερη νίκη της σε 10 αγωνιστικές χάρη σε αυτόν.

Δεξί μπακ: Μουσταφί(Βαλένθια): Αποκτήθηκε για να δώσει το κάτι παραπάνω. Μέχρι τώρα τα πήγαινε εξαιρετικά. Από χθες, μπορούμε να πούμε πως έχει γίνει καθοριστικός, βάζοντας δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Κεντρικοί μέσοι:

Nτε Μπρούιν(Βόλφσμπουργκ): Ο νεαρός Βέλγος δικαιολογεί το ντόρο που γίνεται γύρω του κάνοντας όλο και καλύτερες εμφανίσεις. Έχει γίνει οργανωτής των “λύκων”, δίνοντας άλλες δύο ασίστ και βάζοντας ένα γκολ.

Χέρμαν(Γκλάντμπαχ): Ο νεαρός μέσος είναι σίγουρο ότι θα πάει σε μεγάλη ομάδα. Δείτε το παιχνίδι που έκανε και θα το καταλάβετε άνετα. Στα 23 του έχει γίνει ηγέτης της Μπορούσια και την οδηγεί αήττητη προς τις υψηλές θέσεις.

Μέισον(Τότεναμ): Ο πιο αθόρυβος από όλους στη Τότεναμ, αλλά ίσως κι ο πιο καθοριστικός. Έχει καλύψει τέλεια το κενό του Μπενταλέμπ και διεκδικεί θέση βασικής ενδεκάδας με τις εμφανίσεις του. Πέντε επεμβάσεις, 91% επιτυχία στις πάσες και ατέλειωτο τρέξιμο.

Σένε(Άγιαξ): Ο ηγέτης του Αίαντα, τον κάνει να φαίνεται πιο προσιτός και να μένει κοντά στην Αϊντχόφεν μετά την επιστροφή του από τραυματισμό. Πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ στη νίκη με 4-0 ξεαγχώνοντας την ομάδα του.

Επιθετικοί:

Αλέξις Σάντσεζ(Άρσεναλ): Όσο συνεχίζει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις, θα τον έχουμε βασικό στην ενδεκάδα μας. Άλλα δύο γκολ για το Χιλιανό, ο οποίος ανεβάζει επίπεδο τους “κανονιέρηδες”. Ευτυχώς που υπάρχει.

Μαϊγκά(Μετς): Ο επιθετικός της γαλλικής ομάδας κάνει ό,τι περνάει από τα πόδια του για να πάρει η Μετς τους απαραίτητους βαθμούς που θα την οδηγήσουν στη σωτηρία. Αν συνεχίσει έτσι(δύο γκολ χθες) όμως θα μιλάμε για άλλους στόχους.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ