ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Δεν “πουλάνε” αλλά νικάνε

Ενδεκάδα χωρίς εμπορικούς παίκτες η σημερινή, όμως με προπονητή-θρύλο στον πάγκο.

Δεν “πουλάνε” αλλά νικάνε

Ναι τον χαρακτήρισα θρύλο. Γιατί σίγουρα είναι. Όταν αποσυρθεί και περάσουν κάποια χρόνια θα βρίσκεται πάντα σε συζητήσεις ποδοσφαιρικές, οπότε τέτοιος είναι. Άλλωστε και τα κατορθώματά του αυτό λένε. Ζοσέ Μουρίνιο λοιπόν, καθώς η φετινή Τσέλσι μοιάζει ικανή για όλα. Είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που βλέπεις πως μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο αφού δεν περνάει καμιά περίοδο τρελής φόρμας. Απλά παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει χωρίς να χει φορτσάρει ακόμα. Αντίθετα με Ρεάλ και Μπάγερν που μοιάζουν να πατάνε από τώρα τέρμα το γκάζι.

Ο Μουρίνιο ολοκλήρωσε τα ντέρμπι χωρίς ήττα νικώντας μέσα στο “Άνφιλντ”, ενώ είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες μέσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ και η άνετη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ. Έχει πάρει ήδη διαφορά από το δεύτερο φαβορί τίτλου(Σίτι), ενώ κοντά του έχει μόνο τη Σαουθάμπτον η οποία καλή, χρυσή, όμως ακόμα δεν έχει παίξει κάποιο μεγάλο παιχνίδι.

Πάμε και στους 11 καλύτερους της εβδομάδας

Τερματοφύλακας: Γκουζάν(Άστον Βίλα): Οχτώ σωτήριες επεμβάσεις, σωστές τοποθετήσεις σε όλες τις περιπτώσεις και γενικά ένα τέλειο παιχνίδι από τον τερματοφύλακα της Βίλα που κράτησε το μηδέν στην έδρα της φορμαρισμένης Γουέστ Χαμ.

Κεντρικοί αμυντικοί: 

Κολότο(Eσπανιόλ): Έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του και το κεφάλι του για να φύγει η ομάδα του με βαθμό από το γήπεδό της κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 90′ και ήταν άψογος αμυντικά.

Αλμπιόλ(Νάπολι): Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε σε αυτή τη θέση τον Κουλιμπαλί. Θα μπορούσαμε και σήμερα. Όμως ο Αλμπιόλ ήταν επίσης αποτελεσματικός και είχε τρεις παραπάνω επεμβάσεις από τον συμπαίκτη του. Μαζί κράτησαν το μηδέν κόντρα στη Φιορεντίνα κι έδωσαν πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα τους.

Δεξί μπακ: Λιχτστάινερ(Γιουβέντους): Μετά από τρία χρόνια, αγωνίστηκε στη θέση του και στο πρωτάθλημα(μετά το ματς με τον Ολυμπιακό). Και τα έκανε όλα τέλεια. Μία ασίστ κι ένα γκολ από τον Ελβετό, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι και έχει αρχίσει ήδη να τραβάει την προσοχή πολλών ομάδων.

Αριστερό μπακ: Οριέρ(ΠΣΖ): Αγωνίζεται στα δεξιά, όμως επειδή κι ο Λιχτστάινερ ήταν άριστος, έπρεπε να τους χωρέσουμε μαζί. Ο Ιβοριανός έκανε πάρτι από την πλευρά του και βοήθησε απεριόριστα την ομάδα του να νικήσει, δίνοντας και ασίστ.

Κεντρικοί μέσοι:

Ιτουράσπε(Αθλέτικ Μπιλμπάο): Ευθύνεται για ότι καλό γίνεται στην ομάδα του Βαλβέρδε. Αν αυτός πάει καλά, όλη η ομάδα θα ναι καλά και θα πάρει αποτέλεσμα. Κράτησε μακριά τους κεντρικούς της Βαλένθια και βοήθησε αρκετά στο μηδέν που διατήρησε η ομάδα του στην άμυνα.

Κρόος(Ρεάλ Μαδρίτης): Μία ασίστ κι ένα γκολ για το Γερμανό ο οποίος πλέον έχει προσαρμοστεί πλήρως στο νέο του ρόλο και δίνει το κάτι παραπάνω στο κέντρο της “βασίλισσας”.

Γουανιάμα(Σαουθάμπτον): Έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των μεγάλων αγγλικών ομάδων, όμως ο ίδιος φαίνεται να περνάει καλά στο λιμάνι. Με το ντεφορμάρισμα του Σνέιντερλιν να συνεχίζεται, ο ίδιος έχει ντυθεί ηγέτης και κάνει ό,τι θέλει στο χώρο του κέντρου.

Ακραίοι επιθετικοί:

Ολκόφσκι(Κολωνία): H Χοφενχάιμ ήταν αήττητη εντός και διατηρούσε  μια καλή αμυντική συγκομιδή μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου. Η Κολωνία την κέρδισε βάζοντάς της τέσσερα γκολ και για αυτό ευθύνεται κυρίως ο Ολκόφσκι. Πέτυχε δύο γκολ κι έδωσε μία ασίστ κάνοντας άνω-κάτω τους αντιπάλους του.

Βέρνερ(Άουγκσμπουργκ): Έκανε ό,τι ήθελε. Βρήκε κενούς χώρους και τους εκμεταλλεύτηκε πλήρως πετυχαίνοντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 3-0. Μια ομάδα μόνος του.

Επιθετικός: Μίλερ(Μπάγερν Μονάχου): Εξαιρετική εμφάνιση από το Γερμανό διεθνή, ο οποίος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Ήταν πάντα εκεί που έπρεπε πετυχαίνοντας χατ-τρικ, ενώ βοήθησε αρκετά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Η ενδεκάδα της αγωνιστικής

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ