Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Διάδοχος” του Πελεγκρίνι ο Σιμεόνε;
Μάντσεστερ Σίτι

“Διάδοχος” του Πελεγκρίνι ο Σιμεόνε;

Μόνο απίθανο δεν φαντάζει το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Μανουέλ Πελεγκρίνι από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και ο Σιμεόνε φαίνεται πως είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

12.11.2014 | 12:43

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να βρίσκεται με το… ένα πόδι μακριά από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι είχαν ξεκινήσει.

Αυτά συνεχίζονται και πλέον μετά τον Πεπ Γκουαρντιόλα και το όνομα του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, φαίνεται πως βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων  του αγγλικού συλλόγου, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ.

Η διοίκηση των “πολιτών” έχει απογοητευτεί από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τους στην Ευρώπη, παρά το γεγονός πως στην Πρέμιερ Λιγκ παραμένει στο κυνήγι της Τσέλσι, ενώ πέρυσι κατέκτησε την “κούπα”.

Όπως και να έχει το επόμενο χρονικό διάστημα θα κρίνει πολλά για τον Πελεγκρίνι και αν θα παραμείνει στο “τιμόνι” της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version