ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Κρίστοφ Κράμερ

Ο άνθρωπος που έπαιξε σε τελικό Μουντιάλ αλλά δε θυμάται τίποτα, έβαλε το αυτο-γκολ της χρονιάς κι εμείς σας παρουσιάζουμε τη ζωή του.

Κρίστοφ Κράμερ

Είναι 23ων. Έχει αγωνιστεί ήδη σε τελικό Μουντιάλ, έχει βάλει ένα αυτογκόλ που θέλει προσπάθεια για να το βάλεις, θεωρείται από τους καλύτερους μέσους στη Μπουντεσλίγκα κι όμως είναι ακόμα δανεικός. Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα πρόσωπα της βδομάδας κι εμείς θα σας παρουσιάσουμε την έως τώρα καριέρα του.

Πως ξεκίνησε

Έχει νιώσει από μικρός την απόρριψη, αφού όταν ήταν εννιά μεταγράφηκε στις ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν(πιο πριν ήταν στην ομάδα της γενέτειράς του Γκρέφραθ), όμως στα 15 του θεωρήθηκε αρκετά κοντός για να συνεχίσει εκεί, πηγαίνοντας στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Εκεί ενθουσιάζει τους πάντες με τις εμφανίσεις του και οι “ασπιρίνες” που συνεχίζουν να τον παρακολουθούν, τον κάνουν πάλι δικό τους. Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται και πάλι πως δεν είναι έτοιμος και δίνεται δανεικός στη Μπόχουμ.

Μπόχουμ

Κάνει το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 18 Ιουλίου του 2011 κόντρα στην πρώην ομάδα του, Φορτούνα Ντίσελντορφ, μπαίνοντας ως αλλαγή, ενώ πετυχαίνει το πρώτο του γκολ το Φεβρουάριο του 2012. Στη β’ κατηγορία της Γερμανίας όπου αγωνίζεται, κάνει 852 τάκλιν, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη της κατηγορίας, με το 52% από αυτά να είναι πετυχημένα.

Κάνει 73 φάουλ, όμως τιμωρείται μόνο για οχτώ από αυτά με κίτρινη κάρτα, ενώ σε δύο σεζόν με τη Μπόχουμ κάνει 61 εμφανίσεις πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ

Η Λεβερκούζεν θεωρεί πως ο Κράμερ δεν είναι έτοιμος ακόμα και πως πρέπει να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ κάνει πρόταση για διετή δανεισμό και η Λεβερκούζεν την αποδέχεται.

Ο Κράμερ αγωνίζεται ως βασικός στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όμως η Γκλάντμπαχ δέχεται την ήττα με 3-1 από τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός μέσος αγωνίζεται σε 33 παιχνίδια(από τα 38) και πετυχαίνει τρία τέρματα, με το τελευταίο να είναι τη τελευταία αγωνιστική στη νίκη με 3-1 κόντρα στη Μάιντς, με την Γκλάντμπαχ να παίρνει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Το καλοκαίρι προσέλκυσε αρκετές ομάδες, όμως η Λεβερκούζεν δεν δέχτηκε τις προτάσεις που ήρθαν, αφήνοντάς τον στην Μπορούσια. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος πετυχαίνοντας ένα γκολ κι ένα απίστευτο αυτογκόλ την Κυριακή που μας πέρασε, το οποίο έκρινε το ντέρμπι με την έταιρη Μπορούσια, Ντόρτμουντ, γυρνώντας τη μπάλα προς τα πίσω από το ημικύκλιο του κέντρου του γηπέδου. Επίσης, έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας δύο φορές στο Γιουρόπα Λιγκ.

Εθνική

Στις 8 Μαΐου καλείται για πρώτη φορά στην εθνική Γερμανίας για ένα φιλικό παιχνίδι πριν το Μουντιάλ, με την Πολωνία. Πολλοί παίκτες είχαν ακόμα υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, οπότε ο Κράμερ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο με το παιχνίδι να τελειώνει χωρίς γκολ.

Την επόμενη μέρα ανακοινώνεται πως βρίσκεται στην 30αδα των ποδοσφαιριστών που θα πάλευαν για τη θέση τους στην τελική 23αδα που θα πήγαινε στη Βραζιλία. Συμμετέχει ως αλλαγή στο φιλικό κόντρα στο Καμερούν στη 1 Ιουνίου και δύο μέρες αργότερα βρίσκεται στην τελική 23αδα του Γιόακιμ Λεβ, εκμεταλευόμενος την απουσία του Μάρκο Ρόις, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό.

Στο Μουντιάλ, κάνει την πρώτη του συμμετοχή, μπαίνοντας ως αλλαγή στη φάση των 16, στο 109ο λεπτό στη θέση του Σβαϊνστάιγκερ κόντρα στην Αλγερία. Πριν το τελικό της διοργάνωσης, ο Σάμι Κεντίρα που ήταν στα σχέδια για βασικός, τραυματίζεται στην προθέρμανση και ο Κράμερ παίρνει τη θέση του.

Περίπου στο 20ο λεπτό δέχεται χτύπημα στο κεφάλι από τον κεντρικό αμυντικό της Αργεντινής, Γκαράι, και αντικαθίστατε δέκα λεπτά αργότερα. Μερικούς μήνες μετά, οι συμπαίκτες του αποκάλυψαν πως ο Κράμερ είχε χάσει εντελώς τις αισθήσεις του, λέγοντάς τους τρελά πράγματα, όπως για παράδειγμα είπε στον Λαμ να του πάρει το περιβραχιόνιο, ή στον διαιτητή του τελικού, Ριτσόλι, ρωτώντας τον αν όντως παίζει στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ