ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Dream team!

Ενδεκάδα με αρκετά αστέρια αυτή τη βδομάδα αφού αρκετοί έσπασαν ρεκόρ και ενθουσίασαν.

Dream team!

Αυτή τη βδομάδα δε μπορούσαμε να αποφύγουμε να βάλουμε πολλά αστέρια μαζί, αφού όλοι τους έκαναν το κάτι παραπάνω. Ξεκινάμε όμως όπως πάντα με τον καλύτερο προπονητή της βδομάδας που είναι ο Άλαν Πάρντιου. Δε σκότωσε κανένα θεριό, την ΚΠΡ κέρδισε που την κερδίζουν σχεδόν όλοι φέτος. Όμως εκεί που ήταν έτοιμος για να μαζέψει τις βαλίτσες του, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ξαφνικά η Νιούκαστλ θυμήθηκε τα καλύτερά της και έκανε πέντε σερί νίκες.

Είναι σίγουρα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο νησί αυτή τη στιγμή και ο Πάρντιου αξίζει να βρεθεί εδώ, αφού έχει ακούσει τα περισσότερα από κάθε άλλο προπονητή στην Αγγλία, μπορεί και στην Ευρώπη. Δεν είναι λίγο άλλωστε να σε κρατάνε μόνο οι παίκτες σου αφού ακόμα και οι φίλοι της ομάδας είναι εναντίον σου.

Πάμε και στους 11 καλύτερους της βδομάδας

Τερματοφύλακας: Koνσίλι(Σασσουόλο): Έχει γίνει βασικό θεμέλιο της ομάδας και ένας μεγάλος λόγος για την καλή φετινή πορεία της Σασσουόλο. Κράτησε το μηδέν κόντρα στη  Τορίνο, επεμβαίνοντας σε τέσσερις φάσεις.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Toνέλι(Έμπολι): Άριστος για άλλο ένα παιχνίδι ο έμπειρος πια κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βοήθησε την ομάδα του σε άλλο ένα παιχνίδι να κρατήσει το μηδέν.

Ετσεΐτα(Αθλέτικ Μπιλμπάο): Η Μπιλμπάο ανεβαίνει και μαζί της ανεβαίνουν και οι μετοχές του Βάσκου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δείχνει ωριμότητα και θέληση για να στρώσει την άμυνα της ομάδας του Βαλβέρδε.

Δεξί μπακ: Χίλμπερτ(Λεβερκούζεν): Αποκτήθηκε για να κάνει τα ρεπό του Γεντβά. Ο Κροάτης αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι κι έτσι ήρθε η ώρα του έμπειρου μπακ. Αυτός έκανε το κάτι παραπάνω κι έκανε το Γεντβά να ξεχαστεί γρήγορα, ενώ έδωσε και μία ασίστ.

Αριστερό μπακ: Αμαβί(Νις): Γκολ δεν έβαλε, ασίστ δεν έδωσε, όμως ήταν ο λόγος για να δεις το παιχνίδι της Νις με τη Ρεμς. Εξουδετέρωσε τον αντίπαλο δεξιό χαφ χωρίς να αφήσει τίποτα να περάσει από την πλευρά του, ενώ δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις επιθετικά.

Κεντρικοί μέσοι: 

Πογκμπά(Γιουβέντους): Ομορφαίνει το παιχνίδι της Γιουβέντους και γενικά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο Γάλλος μέσος έχει εξελιχθεί και σε σκόρερ της “Μεγάλης Κυρίας” προσθέτοντας δύο κόντρα στη Λάτσιο.

Τουρέ(Μάντσεστερ Σίτι): Οι “πολίτες” τον περιμένουν σαν τρελοί. Ξέρουν πως αν δεν βοηθήσει αυτός, η σεζόν είναι χαμένη. Αυτός φαίνεται πως το κατάλαβε και επανήρθε ύστερα από καιρό στις καλές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας και το νικητήριο τέρμα.

Χαφ-εξτρέμ:

Ρόμπεν(Μπάγερν Μονάχου): Όσο είναι καλά, οι Βαυαροί δε φοβούνται τίποτα. Προσφέρει ποιότητα, τρεξίματα και διαλύει κάθε αντίπαλη άμυνα με τη γνωστή κίνησή του. Ένα γκολ και μία ασίστ κόντρα στη Χοφενχάιμ.

Αζάρ(Τσέλσι): Περνάει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όμως δείχνει πως μπορεί να προσφέρει κι άλλα. Έχει εξελιχθεί από παίκτης-κλειδί σε ηγέτης και οδηγεί την Τσέλσι στο αήττητο.

Επιθετικοί:

Ρονάλντο-Μέσι: Ο ένας έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος, με το χατ-τρικ του κόντρα στη Σεβίλλη. Ο άλλος έγινε ο πρώτος που φτάνει τα 20 γκολ σε 12 αγωνιστικές, ενώ πρόσφερε και μία ασίστ. Σεβασμός στους δύο καλύτερους παίκτες της εποχής μας και βαθιά υπόκλιση στα επιτεύγματά τους. Το ποιος είναι ο καλύτερος μακάρι να μην απαντηθεί ποτέ!

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ