ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

“Μαεστρικό” buzzer beater

Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι με την Τορίνο χάρη σε γκολ του Αντρέα Πίρλο στο 90+3' κι ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 78'.

“Μαεστρικό” buzzer beater

Το derby della mole τα είχε όλα φέτος. Η Γιουβέντους είχε να δεχθεί γκολ από την Τορίνο εδώ και 12,5 χρόνια! Διακινδύνευε το σερί των 24 εντός έδρας νικών, ενώ ήθελε φυσικά να διατηρήσει και το +3 από τη Ρόμα, το οποίο πλέον μπορεί να μεγαλώσει αν η διεκδικήτρια χάσει βαθμούς από την Ίντερ σε λίγη ώρα.

Ο Αντρέα Πίρλο απέδειξε για άλλη μια φορά πως μόνο τελειωμένος δεν πρέπει να θεωρείται, πετυχαίνοντας ένα γκολ που μπορεί στο φινάλε της σεζόν να αποδειχθεί χρυσάφι για την ομάδα του. Όμως ας τα πάρουμε από την αρχή.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Γιουβέντους έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της ανοίγοντας το σκορ στο 15′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιντάλ, έπειτα από χέρι του Ελ Καντουρί σε εκτέλεση φάουλ του Πίρλο. Μετά το γκολ ωστόσο, οι “μπιανκονέρι” έδωσαν αρκετό χώρο και κατοχή στην Τορίνο, η οποία το εκμεταλλεύτηκε με τον Μπρούνο Πέρες να βρίσκει τη δεξιά πλευρά της Γιουβέντους κενή και με μία ωραία κούρσα κι ένα ακόμα καλύτερο τελείωμα να νικά τον Στοράρι(πήρε τη θέση του Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια).

Η Γιουβέντους έψαξε στο δεύτερο μέρος το εκ νέου προβάδισμα, όμως η “Γκρανάτα” ήταν καλά οργανωμένη, ενώ Πογκμπά, Τέβεζ, Λιχτστάινερ και κυρίως Εβρά δε βοηθούσαν καθόλου την ομάδα τους, αντιθέτως δημιουργούσαν προβλήματα.

Ο Ελβετός μάλιστα έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στην αντίπαλη περιοχή δεχόμενος στο 78′ την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Αλέγκρι να βγάζει εκτός παιχνιδιού τον Τέβεζ για να καλύψει το αμυντικό κενό με τον Ογκμπόνα.

Η Τορίνο αντέδρασε κι έψαξε το γκολ της νίκης, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 86′ και στο 87′, αρχικά με το σουτ του Ελ Καντουρί μέσα από την περιοχή να βρίσκει στο  πεσμένο κορμί του Βιντάλ κι εν συνεχεία από το κόρνερ, η κεφαλιά του Γκλικ πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στοράρι.

Η πρωταθλήτρια ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Εβρά έκοψε τον Πέρες που πήγαινε να κρατήσει στα πλάγια τη μπάλα, την έδωσε γρήγορα στον Μοράτα ο οποίος είχε χώρο από τα αριστερά, όμως την έδωσε έξω στο Βιντάλ κι ο Χιλιανός με τη σειρά του ακόμα πιο έξω στον Πίρλο. Αυτό ήταν…Η επόμενη στιγμή έβρισκε τον κόσμο της Γιουβέντους να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Μαέστρου και τους συμπαίκτες του να μπαίνουν όλοι στο γήπεδο με το τελευταίο σφύριγμα για να τον αγκαλιάσουν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ