ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συγκινημένος ο Μαρινάκης: «Αφιερωμένη η βραδιά σε δυο μεγάλους Ολυμπιακούς» (vid)
Τρισευτυχισμένος ο Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ»
Ο «κέρβερος» Τζολάκης με τεράστια εμφάνιση «έβαλε τα γυαλιά» στον Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vid)
Με ένα όνειρο… όχι τόσο τρελό ο Ολυμπιακός – Ατελείωτο πάρτι στον Πειραιά! (vids)
Δεν θα χάσει ΠΟΤΕ – Τελικός και αήττητο στο 90+7′ για Λεβερκούζεν! (vids)
Στον τελικό ο Θρύλος με υπογραφή Ελ Κααμπί! (vid)
Η Αταλάντα «γλέντησε» την Μαρσέιγ και έφυγε για τελικό! (vids)
ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, 2-0! (vid)
Σωτήριος ο Τζολάκης, σταμάτησε εντυπωσιακά τους Μπέιλι και Ντιαμπί! (vids)
Κινδυνεύει το αήττητο της Λεβερκούζεν: Προβάδισμα για την Ρόμα! (vid)
Δεν χαμπαριάζει ο Κριστιάνο, έφτασε τα 53 γκολ φέτος! (vid)
Αταλάντα: Ο Λούκμαν την στέλνει τελικό και το Μπέργκαμο πήρε «φωτιά»! (vid)
Γκουντογκάν: «Έπαιξα για τον Κλοπ αλλά με τον Πεπ έμαθα τι σημαίνει ποδόσφαιρο»!
ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός με Ελ Κααμπί, έβαλε στα δίχτυα και τον Μαρτίνες! (vid)
Ο Μαλντίνι «υποκλίθηκε» στην Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

O Αντρέα κι η παρέα του

Ο Πίρλο τράβηξε τα βλέμματα όλων, όμως για να συμπληρώσουμε την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής, έπρεπε να βρούμε άλλους 10. Και το κάναμε.

O Αντρέα κι η παρέα του

Ας ξεκινήσουμε όμως πρώτα από τον προπονητή της βδομάδας που είναι ο Γκασπερίνι της Τζένοα. Οι Γενοβέζοι συμπλήρωσαν οχτώ παιχνίδια χωρίς ήττα, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες και αν κάποιοι τους είχαν φαβορί για το κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα, αυτοί δείχνουν πως είναι φτιαγμένοι για άλλα πράγματα. Βρίσκονται στην τρίτη θέση και φαίνεται πως φέτος είναι η χρονιά τους. Προσοχή. Δε λέω πως θα τερματίσουν μέσα στην τετράδα(θα έπρεπε να είμαι πολύ τολμηρός), όμως το ποδόσφαιρο που παίζει η Τζένοα προσελκύει κόσμο και παίρνει αποτελέσματα. Εύγε.

Πάμε και στους 11 καλύτερους για την εβδομάδα αυτή

Τερματοφύλακας: Ιρουρέτα(Εϊμπάρ): Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν κόντρα σε μία ομάδα που σκοράρει ακατάπαυστα(Θέλτα) και το έκανε με εμφατικό τρόπο. Τρεις σωτήριες επεμβάσεις και πέντε εξολοθρευμένες σέντρες από τον έμπειρο γκολκίπερ.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Κνόχε(Βόλφσμπουργκ): Οι “λύκοι” έχουν πολλούς γκολτζήδες και αν περίμεναν από κάποιον αμυντικό να σκοράρει αυτός θα ήταν ο Νάλντο. Ωστόσο ο Κνόχε ήταν ο μοναδικός σκόρερ στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με την οποία έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση και με απόσταση τριών βαθμών από τη Λεβερκούζεν.

Σαλ(Σεντ Ετιέν): Πάνω κάτω τα ίδια με τον Γερμανό. Η Σεντ Ετιέν είχε τη λύση που λέγεται Περίν στα στημένα, όμως ο Σαλ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ κόντρα στη Λυών. Εκτός αυτού όμως, ήταν άψογος και αμυντικά κρατώντας τους επιθετικούς των “λιονέ” μακριά από την εστία.

Δεξί κι αριστερό μπακ: 

Τζόνσον-Κλισί(Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι): Αμφότεροι σκόραραν για την ομάδα τους. Ο μεν Τζόνσον χάρισε μάλιστα τη νίκη στη Λίβερπουλ με γκολ στο 85′, ενώ ο Κλισί ολοκλήρωσε το θρίαμβο της Σίτι κάνοντας κίνηση δεξιού εξτρέμ. Και αμυντικά πολύ καλοί.

Κεντρικοί μέσοι:

Πίρλο(Γιουβέντους): Να τα ξαναπούμε; Τα ξέρετε. Ο Πίρλο είναι αξιοθαύμαστος από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και αυτό δεν αλλάζει. Αυτό που άλλαξε ο ίδιος ήταν το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ντελά μόλε, με το buzzer beater του στο 90+3′.

Μπουσκέτς(Μπαρτσελόνα): Kι εδώ είχαμε buzzer beater. Ο Μπουσκέτς έκανε κάτι που κάνει σπάνια(σκόραρε) και το κατάφερε στο 90+4′, δίνοντας στην ομάδα του τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, τους οποίους αν δεν έπαιρνε ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα γινόταν ακόμα πιο δύσκολος.

Πιάνιτς(Ρόμα): Δεν ανεβάζει μόνο το επίπεδο της Ρόμα. Ανεβάζει το επίπεδο όλου του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Βόσνιος πέτυχε τα δύο νικητήρια γκολ της ομάδας του στο ντέρμπι με την Ίντερ και αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο.

Επιθετικοί:

Bέλα(Σοσιεδάδ): Ήθελε να χει καλό ντεμπούτο ο νέος του προπονητής(Μόγιες) ή απλά να τον εκπλήξει. Τα κατάφερε. Ο Μεξικάνος πέτυχε χατ-τρικ κι οδήγησε την Σοσιεδάδ σε νίκη στο ντεμπούτο του Σκωτσέζου τεχνικού.

Ντρίμιτς(Λεβερκούζεν): Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Μπελαραμπί στη θέση του. Όμως αμφότεροι πέτυχαν από δύο τέρματα, με τη διαφορά πως ο Ελβετός έδωσε και μία ασίστ στην εμφατική νίκη των “ασπιρινών”.

Χούντελααρ(Σάλκε): Ο Ολλανδός ήταν ύστερα από καιρό εντυπωσιακός και έκανε ό,τι ήθελε στην ευρεία νίκη της ομάδας του. Βασικά τα έκανε όλα. Τρία γκολ και μία ασίστ συμμετέχοντας σε όλα τα γκολ και σε όλες τις επικίνδυνες φάσεις της Σάλκε.

Η ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ