Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γελάει με την Γιουνάιτεντ ο Σιμεόνε!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γελάει με την Γιουνάιτεντ ο Σιμεόνε!

Τα γέλια έβαλε ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, όταν ρωτήθηκε για το αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να αποκτήσει τον Ντιέγκο Γοδίν από τους "ροχιμπλάνκος".

04.12.2014 | 15:35

Την περασμένη σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε το ισπανικό πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η… μισή ομάδα των “ροχιμπλάνκος” να την “κάνει” για άλλες πολιτείες.

Ωστόσο, ένας από αυτούς που έμεινε πίσω στην ισπανική πρωτεύουσα είναι ο Ντιέγκο Γοδίν. Παρόλα αυτά πριν από μερικές μέρες αγγλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Ουρουγουανό στόπερ.

Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Χοσπιταλέτ ο τεχνικό των Μαδριλένων, Ντιέγκο Σιμεόνε, ρωτήθηκε για το αν μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει πραγματικότητα.

“Να δώσουμε τον Γοδίν στην Γιουνάιτεντ για 20 εκατομμύρια ευρώ; Μάλλον πλάκα μου κάνετε”, απάντησε ” Τσόλο” βάζοντας τα γέλια.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας δύσκολα θα παραχωρήσουν τον Γοδίν για λιγότερα από 36 εκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή είναι και η ρήτρα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version