ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Γιατί έφυγαν Αρσάβιν- Φαν Πέρσι από την Άρσεναλ;

Τους λόγους για τους οποίους οι Αντρέι Αρσάβιν και Ρόμπιν Φαν Πέρσι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την Άρσεναλ αποκάλυψε ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ.

Γιατί έφυγαν Αρσάβιν- Φαν Πέρσι από την Άρσεναλ;

Πολλοί φίλοι της Άρσεναλ είχαν απορία πως ο Αντρέι Αρσάβιν ενώ είχε ξεκινήσει πολύ καλά τη θητεία του στους “κανονιέρηδες” στην συνέχεια η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αυτή την απορία έλυσε μέσω συνέντευξής του ο πρώην παίκτης των Λονδρέζων, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ο οποίος μίλησε και για το λόγο που ώθησε τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να κουνήσει… μαντίλι στην Άρσεναλ.

“Ο Αρσάβιν είναι ένας σπουδαίος τύπος. Ένας από τους καλύτερους παίκτες που ήταν στην Άρσεναλ. Η απουσία των πασών του ήταν μεγάλη απώλεια. Μπορεί να μην έπαιζε αρκετά λίγο πριν φύγει από τον σύλλογο, αλλά ακόμα παραμένει από τους παίκτες της Ρωσίας.

Στην Άρσεναλ σκόραρε πολύ και πρόσφερε πολλά. Ποτέ δεν θα έλεγα πως η μεταγραφή του στον σύλλογο δεν άξιζε. Τότε υπήρχαν στην ομάδα πολλοί παίκτες που έπαιρναν πολύ καλά λεφτά, αλλά δεν τα άξιζαν. Σε αντίθεση με τον Αντρέι.

Είναι πολύ αστείος. Αλλά ποτέ δεν έτρεχε. Θυμάμαι συγκεκριμένα πως σε ένα ματς ο Βενγκέρ του είχε πει πως τώρα χρειάζεται να τρέξει. Και εκείνος απάντησε πως δεν πρόκειται να το κάνει. Αλλά, ίσως, να ήταν πολύ κουρασμένος για να το κάνει. Αν και η αλήθεια είναι πως χωρίς την μπάλα στα πόδια του δεν έτρεχε σχεδόν καθόλου και πιστεύω πως αυτό δεν ήταν ένα από τα προσόντα του. Αλλά στην επίθεση ήταν πολύ καλός.

Ο Φαν Πέρσι είναι από τους πιο καλούς ανθρώπους που έχω δει. Έμεινε πολλά χρόνια στην Άρσεναλ και έπαιζε σπουδαία. Το πρόβλημα στην Άρσεναλ πάντα ήταν τα χρήματα. Φαντάσου να είσαι παίκτης στην ομάδα και το συμβόλαιό σου να εκπνέει σε δύο χρόνια.

Και τότε έρχονται οι άνθρωποι του συλλόγου και σου λένε: “Θα σου προσφέρουμε νέο συμβόλαιο” και εσύ λες: “Τέλεια. Θέλω να υπογράψω. Ο μισθός μου θα είναι 20.000 λίρες την εβδομάδα. Σωστά;” και εκείνοι σου απαντάνε: “Όχι. Θα σου δώσουμε μόνο 15″. Αν και έχουν τα χρήματα δεν θέλουν να τα δώσουν. Έτσι αρκετοί παίκτες φεύγουν από την Άρσεναλ. Στις μέρες μας οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να πληρώνουν πολλά χρήματα. Έτσι αν θες ένα αστέρι στην ομάδα σου πρέπει να του δώσεις και τα αντίστοιχα λεφτά. Πιστεύω πως αυτό το λάθος το κατάλαβαν στην Άρσεναλ και το διόρθωσαν, όπως φαίνεται και στην περίπτωση του Σάντσες”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ