ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Αυτοί έκαναν τη διαφορά

Με λίγους σταρ η ενδεκάδα αυτή τη βδομάδα, όμως με παίκτες που έκαναν το καλύτερο για την ομάδα τους και φυσικά προπονητή-"τρένο".

Αυτοί έκαναν τη διαφορά

Προπονητής της βδομάδας είναι ο Ουνάι Έμερι. Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να μιλήσει για τη δουλειά που γίνεται στη Σεβίλλη άλλωστε. Δε σκότωσε κανένα θεριό, τη Βαγιεκάνο κέρδισε, ωστόσο η ομάδα του δείχνει χαρακτήρα, παίζοντας παράλληλα κι ένα αρκετά διασκεδαστικό ποδόσφαιρο. Ο Έμερι ευθύνεται για αυτό, χωρίς μάλιστα να χει δαπανήσει τρελά ποσά κι έχοντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πάμε και στους καλύτερους της βδομάδας

Τερματοφύλακας: Άλβαρεζ(Θέλτα): Είναι πιθανότατα η πρώτη φορά που βάζουμε κάτω από τα δοκάρια της καλύτερης ενδεκάδας ένα τερματοφύλακα που δέχτηκε τρία τέρματα. Ωστόσο το αξίζει και με το παραπάνω αφού έκανε έξι σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε σχετικά χαμηλά το δείκτη του σκορ. Άλλωστε, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε.

Κεντρικοί αμυντικοί: 

Νταν(ΚΠΡ): Έχει αποδειχθεί αρκετές φορές γκαφατζής. Έχει βάλει αρκετά αυτογκόλ στην καριέρα του και ποτέ δεν πήρε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Είναι αντι-σταρ, όμως είναι κι ο παίκτης που έφερε την ηρεμία και πάλι στην άμυνα της ΚΠΡ με την επιστροφή του.

Κλέμπερ(Αμβούργο): Κόντρα σε μία ομάδα που είναι καλή επιθετικά, το κακό αμυντικά Αμβούργο κατάφερε να δεχτεί ένα τέρμα και να πάρει τη νίκη. Για αυτό ευθύνεται ο Κλέμπερ, ο οποίος έκοψε τρεις επικίνδυνες πάσες των παικτών της Μάιντς, ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Ακραίοι μπακ:

Φαμπίνιο(Μονακό): Σε κάθε αγώνα αποδεικνύει πως πρέπει να μείνει στο ρόστερ με το τέλος της χρονιάς αφού τώρα είναι δανεικός. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μπακ, έκανε δικιά του τη δεξιά πλευρά και κέρδισε το πέναλτι μετά από τρομερή κούρσα από το οποίο έγινε το 0-2 για τη νίκη της ομάδας του.

Αντονέλι(Τζένοα): Χτύπησε την πρώην ομάδα του σκοράροντας κατά της, ενώ διατήρησε το αήττητο για τη νυν του. Εξαιρετικός και αμυντικά, πρόσθεσε το κάτι παραπάνω για τη Τζένοα που κοιτάει ψηλά.

Κεντρικοί μέσοι:

Λούκας Λέιβα(Λίβερπουλ): Επίσης άλλος ένας αντί-σταρ ο οποίος βοηθάει απεριόριστα την αμυντική γραμμή της ομάδας του. Αυτό το καταλαβαίνει καλύτερα από όλους ο μέσος φίλαθλος της ομάδας, ο οποίος βλέπει πως η άμυνα έχει βελτιωθεί αρκετά με την παρουσία του Βραζιλιάνου στο κέντρο.

Παγιέτ(Μαρσέιγ): Οι Μασσαλοί πάνε από το καλό στο καλύτερο και ο Παγιέτ δείχνει κάθε βδομάδα και πιο έμπειρος. Ουσιαστικός, με καλό ποσοστό επιτυχημένων πασών και φυσικά ένα γκολ και μία ασίστ στη νίκη με 3-1.

Επιθετικοί μέσοι:

Μέσι(Μπαρτσελόνα): Δε θα μπορούσε να λείπει. Με τρία γκολ έκρινε άλλο ένα ντέρμπι της Καταλονίας και απέδειξε πως παίρνει σιγά-σιγά φόρα για τη συνέχεια των διοργανώσεων ξεκινώντας τις εξωπραγματικές εμφανίσεις του.

Λιάγιτς(Ρόμα): Ο πιο αδικημένος παίκτης της Ρόμα έχει κλείσει φέτος στόματα και αφήνει συνεχώς στον πάγκο το μεταγραφικό απόκτημα της χρονιάς για την ομάδα του, Ιτούρμπε. Άλλα δύο σημαντικότατα τέρματα από τον μεσοεπιθετικό που έδωσε πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Τσούπο-Μότινγκ(Σάλκε): Κάθε βδομάδα και καλύτερος ο Καμερουνέζος, ξεπληρώνοντας ήδη τα χρήματα που δαπάνησε η ομάδα του για να τον αποκτήσει. Χατ-τρικ και άνετη νίκη χάρη στον ακραίο επιθετικό που είναι η μεταγραφή της χρονιάς στη Γερμανία.

Επιθετικός: Φαν Πέρσι(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): Όσο είναι καλά, η ομάδα του μπορεί να ελπίζει για το απροσδόκητο. Όταν έχεις τρεις τελικές σαν ομάδα και πετυχαίνεις δύο τέρματα, τότε ο επιθετικός σου κάτι κάνει σωστά και καλά.

Η καλύτερη ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ