Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάριο, τα ‘μαθες τα νέα;
Λίβερπουλ

Μάριο, τα ‘μαθες τα νέα;

Με μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο που φτάνει τις 25,000 λίρες τιμώρησε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον Μάριο Μπαλοτέλι για το ποστάρισμα που είχε κάνει στο Instagram.

19.12.2014 | 13:44

Τα πράγματα για τον Μάριο Μπαλοτέλι από τότε που άφησε την Μίλαν για τη Λίβερπουλ πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Ο Ιταλός επιθετικός πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία εικόνα του ήρωα “Σούπερ Μάριο”.

Ο σκοπός του στράικερ των “reds” ήταν να κάνει πλάκα, αλλά αυτό δεν το εξέλαβε έτσι η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που τελικά τον τιμώρησε για μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 25,000 λίρες, αφού το θεώρησε ως “ρατσιστικό σχόλιο”.

Κάτι που σημαίνει πως ο Μπαλοτέλι θα απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ.

Παράλληλα, ο “Σούπερ Μάριο” μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο twitter τόνισε πως αισθάνεται απογοητευμένος γι’ αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων.

“Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε γνωστό πως το ποστάρισμά μου με τον Σούπερ Μάριο ήταν λάθος. Αισθάνομαι μετανιωμένος γι’ αυτό και αισθάνομαι άσχημα που απογοήτευσα τόσο τους συμπαίκτες μου όσο και τους φίλους της Λίβερπουλ. Σας διαβεβαιώ πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί εκ νέου στο μέλλον”, τα λόγια του Μπαλοτέλι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version