ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Έχει τον τρόπο ο “μηχανικός”

Ο Πελεγκρίνι παρέταξε ξανά χωρίς επιθετικό την ομάδα του, η οποία νίκησε εύκολα με 3-1 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και διατήρησε την απόσταση αναπνοής από τη Τσέλσι. Νίκες για Σουόνσι, Χαλ, Τότεναμ, Στόουκ και Σαουθάμπτον.

Έχει τον τρόπο ο “μηχανικός”

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χρειάστηκε ούτε σε αυτό το παιχνίδι τη βοήθεια των Γιόβετιτς, Αγκουέρο, Τζέκο αφού και πάλι με τον Μίλνερ στην κορυφή της επίθεσης επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Ένα ημίχρονο έπαιξαν οι παίκτες του Πελεγκρίνι οι οποίοι καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση νίκης και εν συνεχεία φυλάχτηκαν υπό την συνεχή χιονόπτωση. Δέχθηκε γκολ ύστερα από τέσσερα ματς ο Χαρτ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Σίτι από το πρώτο λεπτό έκανε εμφανές τις προθέσεις της πιέζοντας και χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 6′ με τον Μίλνερ να “σημαδεύει” τα πόδια του πεσμένου Φόρστερ, έπειτα από σέντρα του Σανιά. Το κόρνερ που έφερε η συγκεκριμένη φάση, έφερε και το 1-0. Οι παίκτες των πρωταθλητών έκαναν με πάσα το κόρνερ, Νάβας και Τουρέ έκαναν το ένα-δύο με τον Ισπανό να σεντράρει, τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό, το Φόρστερ να βγαίνει να τη μαζέψει, όμως αυτή να του φεύγει από τα χέρια και ο Φερνάντο δεν έχασε την ευκαιρία κάνοντας ένα ανάποδο ψαλιδάκι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πίεση συνεχίστηκε από τους φιλοξενούμενους, με το Σίλβα να κερδίζει πέναλτι πέντε λεπτά αργότερα από τον Λέσκοτ και τον Γιάγια Τουρέ να ευστοχεί στην εκτέλεση κάνοντας το 0-2. Ο Μπεραΐνο έχασε σπουδαία ευκαιρία λίγο αργότερα για να μειώσει το σκορ, ενώ η Γουέστ Μπρομ προσπαθούσε κυρίως από στημένες φάσεις να βρει δίχτυα.

Όσο αυτό δε γινόταν, οι παίκτες της Σίτι απειλούσαν συνεχώς με γρήγορες αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές βρήκαν και τρίτο τέρμα, με τον Μίλνερ να βρίσκει το Σίλβα κι αυτός με ωραίο σουτ να διαμορφώνει το 0-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η χιονόπτωση έκανε αρκετά αισθητή την εμφάνισή της, στρώνοντας το γήπεδο με χιόνι και κάνοντας τους παίκτες να μην μπορούν να διαχειριστούν καλά τη μπάλα. Η Γουέστ Μπρομ έγινε πιο απειλητική χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες, τη στιγμή που ο Πελεγκρίνι έβγαλε για να ξεκουράσει τους Σίλβα, Τουρέ και Νασρί.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 87′ με τον Ιντέγιε να νικά τον Χαρτ, ο οποίος είχε να δεχθεί γκολ σε τέσσερα διαδοχικά ματς και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 1-3 με τη Σίτι να πλησιάζει και πάλι στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο Τσέλσι. Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ συνεχίζει να απογοητεύει.

Οι ενδεκάδες

Γουέστ Μπρομ

[team1]

Μάντσεστερ Σίτι

[team2]

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Σαουθάμπτον νίκησε εύκολα με 3-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, η Τότεναμ επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Λέστερ ενώ και η Χαλ πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στη Σάντερλαντ με 3-1. Η Σουόνσι συνεχίζει την καλή πορεία της νικώντας με 1-0 την Άστον Βίλα, ενώ η Στόουκ πήρε επίσης τεράστιο διπλό κόντρα στην Έβερτον με τέρμα του Μπόγιαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ