ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Άγιος…Λάμπαρντ

Η Μάντσεστερ Σίτι γλίτωσε τη δεύτερη σερί γκέλα, με τον Λάμπαρντ να...ντύνεται Άγιος Βασίλης και να κάνει το 3-2 δίνοντας τη νίκη κόντρα στη Σάντερλαντ.

Άγιος…Λάμπαρντ

Οι “πολίτες” είδαν και πάλι το υπέρ τους 2-0 να γίνεται 2-2 από δύο πρώην συμπαίκτες τους, όμως ο Λάμπαρντ έσωσε το τρίποντο και βοήθησε την ομάδα του να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή μαζί με τη Τσέλσι.

TO ΜΑΤΣ

Στο πρώτο μέρος η Σίτι είχε την κατοχή όμως σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τη Σάντερλαντ, η οποία με διπλή άμυνα ζώνης έκλεισε εντελώς όλους τους χώρους. Φάσεις πολλές δεν έγιναν, με τους πρωταθλητές να προσπαθούν με δύο σουτ των Νασρί και Τουρέ να φεύγουν ψηλά. Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα έφτασε πιο κοντά στο να ανοίξει το σκορ με το φάουλ του Λάρσον να αποκρούει ο Καβαγιέρο σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε και πάλι πιο δυνατά από τους αντιπάλους και το γκολ ήρθε στο 57′. Ο Γιόβετιτς έδωσε στο Τουρέ κι εκείνος με ένα φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παντιλίμον, ανοίγοντας το σκορ.

Η Σίτι ήταν να μη βρει το δρόμο και στο 66′ ο Γιόβετιτς συνεργάστηκε τέλεια με τον Κλισί και τελείωσε τη φάση κάνοντας το 2-0, με τους συμπαίκτες του να δείχνουν πεισμωμένοι να μη κάνουν τα ίδια με την προηγούμενη φορά.

Ωστόσο το άγχος επανήρθε γρήγορα από έναν παλιό γνώριμο. Αφού ο Καμπαγιέρο πρώτα απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Τζιακερίνι, από τη στημένη φάση ο Λάρσον βρήκε τον Ρόντγουελ με τον πρώην “πολίτη” να μειώνει σε 2-1.

Και το ματς πήρε φωτιά αμέσως. Ο Νάβας βρήκε το δοκάρι με δυνατό σουτ του και στην αντεπίθεση η Σάντερλαντ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ άλλος ένας πρώην “πολίτης”, ο Τζόνσον στο 71′.

Η Σίτι δε θα ήθελε να σκέφτεται καν πως θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας τρίποντο νικώντας από 2-0 και ευτυχώς για αυτή, στο παιχνίδι πέρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Μια μέρα μετά την ανακοίνωση την ανανέωσής του μέχρι το τέλος της σεζόν, ο έμπειρος Άγγλος σκόραρε έπειτα από σέντρα του Κλισί δίνοντας νέο προβάδισμα στην ομάδα του.

Κάπου εκεί ακόμα ένας πρώην παίκτης της Σίτι πήρε τη σκυτάλη, αλλά χωρίς να σκοράρει, αφού ο Παντιλίμον έκανε τη δουλειά του εξαιρετικά αποκρούοντας σουτ των Λάμπαρντ(2), Nάβας, Φερναντίνιο και Τουρέ. Ευτυχώς για τη Σίτι δεν υπήρξε άλλη απάντηση από τη Σάντερλαντ και γλίτωσε τα χειρότερα πιάνοντας στη κορυφή τη Τσέλσι.

Οι ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι

[team1]

Σάντερλαντ

[team2]

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, Νιούκαστλ και Μπέρνλι πρόσφεραν γκολ και θέαμα, με το ματς να τελειώνει στο 3-3, ενώ Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας έμειναν στο 0-0. Η Σουόνσι έκλεψε το βαθμό από την ΚΠΡ στο 90+2′ με τον Μπονί κι ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες και τέλος η Έβερτον συνέχισε τις ήττες αυτή τη φορά στην έδρα της Χαλ με 2-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ