ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρωτο(χ)ρονιάτικη γκέλα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στο 2015, φεύγοντας με τον ένα βαθμό του 1-1 από την έδρα της Στόουκ.

Πρωτο(χ)ρονιάτικη γκέλα

Όπως άφησε τη χρονιά (ισοπαλία με τη Τότεναμ), έτσι ξεκίνησε και τη νέα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ωστόσο θα μπορούσε ακόμα και να χάσει από τη μαχητική Στόουκ, που πέτυχε γρήγορο γκολ και είχε δοκάρι με το Κράουτς, ενώ διαμαρτύρεται και για ένα μη δοσμένο πέναλτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες  για τους γηπεδούχους οι οποίοι βρήκαν δίχτυα μόλις στο δεύτερο λεπτό. Ο Γουόλτερς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κράουτς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι και ο Σόουκρος την έστειλε στο τέρμα του Ντε Χέα από κοντά, ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Η Στόουκ είχε και τη δεύτερη φάση του παιχνιδιού, όταν στο 18′ ο Μουνιέσα έκανε τη μακρινή μπαλιά, ο Έβανς έδειχνε να ελέγχει τη μπάλα, όμως ο Ντιούφ του την πήρε, τον πέρασε, όμως απέναντι στον Ισπανό γκολκίπερ σούταρε ψηλά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Κι αφού δεν έγινε το 2-0, ήρθε η ισοφάριση για τη Γιουνάιτεντ. Στο 25ο λεπτό, ο Ρούνεϊ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κάρικ πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στο Φαλκάο ο οποίος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Παρ’ όλα αυτά η Στόουκ ήταν αυτή που βγήκε και πάλι στην επίθεση, έχοντας την κατοχή και κερδίζοντας κάποια κόρνερ τα οποία ωστόσο πέρασαν ανεκμετάλλευτα, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο στο 1-1.

Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ πήρε την κατοχή, ωστόσο δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητική μέχρι που ο Φαν Πέρσι στο 65′ έχασε καλή ευκαιρία πλασάροντας λίγο δίπλα από το δοκάρι. Τα επόμενα τρία λεπτά άνηκαν στη Στόουκ. Ο Αρναούτοβιτς εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Κράουτς πήρε και πάλι την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα.

Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και πάλι μέσα από δύο κόρνερ όμως οι αμυντικοί των “κόκκινων διαβόλων” έδιωξαν μακριά τη μπάλα. Εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε και φάνηκε πως ένα γκολ θα δώσει τη νίκη σε όποια ομάδα το πετύχει.

Η μεγάλη ευκαιρία ήρε στο 90′ για τους φιλοξενούμενους, με τον Γιανουζάι να κάνει τη σέντρα, η μπάλα να περνά από όλους και να φτάνει στο Ράφαελ, ο οποίος έκανε στη κίνηση το σουτ, βρίσκοντας ωστόσο στο κεφάλι του Πίτερς το οποίο έσωσε το βαθμό για τη Στόουκ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κλέψουν το τρίποντο στο τέλος βγαίνοντας σε αντεπίθεση με Ντιούφ και Ασαϊντί, όμως ο τελευταίος πλάσαρε χλιαρά, με το Ντε Χέα να μην έχει πρόβλημα.

Οι ενδεκάδες

Στόουκ Σίτι

[team1]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ