ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Απόδραση από το ηφαίστειο!

Η Γιουβέντους πέρασε με 3-1 από το "Σαν Πάολο" και τη Νάπολι, για πρώτη φορά έπειτα από 15 χρόνια, φτάνοντας τη διαφορά στους +13 και ουσιαστικά τη διέγραψε από από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Απόδραση από το ηφαίστειο!

Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, όμως επειδή μιλάμε για τη μεν Γιουβέντους που σπάνια χάνει βαθμούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια και από την άλλη για τη Νάπολι που κάνει γκέλες εκεί που δεν το περιμένεις, το +13 είναι μια διαφορά που ουσιαστικά βγάζει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος την ομάδα του νότου.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε πολλά. Μία φάση για κάθε ομάδα, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τη δική τους. Αρχικά απείλησε η Νάπολι στο 17′, με τον Χάμσικ να προσπαθεί να βρει τον Ιγκουαΐν, ο Κιελίνι βρήκε ίσα-ίσα τη μπάλα και την έστρωσε άθελά του στον Ντε Γκουζμάν, ο οποίος απέναντι από τον Μπουφόν σημάδεψε ψηλά.

Στο 29′ άνοιξε το σκορ. Ο Γιορέντε βρέθηκε στην περιοχή με τη μπάλα στα πόδια, ο Τέβεζ πήγε να σουτάρει αμέσως, όμως έγινε κόντρα, η μπάλα σηκώθηκε, έφτασε στο Πογκμπά ο οποίος με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Καμπράλ. Ο Γάλλος μέσος μπορεί να θεωρηθεί δήμιος για τη Νάπολι αφού αυτή είναι η τρίτη φορά που σκοράρει κατά της, στα τρία του χρόνια στην Ιταλία.

Στην επανάληψη η Νάπολι μπήκε αποφασισμένη να ισοφαρίσει και η Γιουβέντους ήταν κλασικά(φέτος), η Γιουβέντους των δευτέρων ημιχρόνων, μόνο που αυτή τη φορά δεν το πλήρωσε.

Στο 64′ ο Μέρτενς εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Μπρίτος με απευθείας πλασέ έξω από τη μικρή περιοχή του Μπουφόν, ισοφάρισε για τους γηπεδούχους οι οποίοι πίστεψαν στην ανατροπή. Υπολόγισαν όμως χωρίς τον έτερο δήμιό τους, τον Μάρτιν Κάσερες, αφού πέντε λεπτά μετά κι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πίρλο, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη “Μεγάλη Κυρία”.

Οι Ναπολιτάνοι είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως αρχικά ο Ζαπάτα αφού πέρασε τον Μπουφόν, έκανε μια μεγαλοπρεπή βουτιά, δεχόμενος την κίτρινη για θέατρο, ενώ στο 90+3′ το σουτ του Ιγκουαΐν μέσα από την περιοχή, βρήκε στο τάκλιν του Κιελίνι, βγαίνοντας κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Τέβεζ έκλεψε κι έδωσε στο Βιντάλ, εκείνος στα αριστερά στον Μοράτα, οι τρεις τους έτρεξαν την αντεπίθεση με τον νεαρό Ισπανό να δίνει την κατάλληλη στιγμή στο Χιλιανό, που με ωραίο σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Έτσι η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ρόμα στο ντέρμπι της “αιώνιας πόλης” και ξέφυγε με τρεις βαθμούς. Από την άλλη η Νάπολι που είδε τους “μπιανκονέρι” να πανηγυρίζουν σαν τρελοί τη νίκη έπειτα από 15 χρόνια στο “Σαν Πάολο”, απομακρύνθηκαν για τα καλά από την κορυφή και πλέον έμεινε στο -1 και από τη Λάτσιο, ενώ έχει συγκάτοικο στην τέταρτη θέση τη Σαμπντόρια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ