ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Ηγετική ενδεκάδα

Η ενδεκάδα της βδομάδας έχει αρκετούς ηγέτες που έκαναν για άλλη μια φορά το καθήκον τους, δίνοντας νίκες στις ομάδες τους.

Ηγετική ενδεκάδα

Αρχίζοντας από τον πάγκο αυτής της βδομάδας, δε θα μπορούσαμε να μην επιλέξουμε τον Άλαν Πάρντιου. Αρχικά θέλει αρκετά κιλά…καρύδια, για να πεις πως φεύγεις από μία ομάδα που υπηρετείς εδώ και τέσσερα χρόνια και τα πηγαίνει μια χαρά στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου, για να πας σε μία της ίδιας κατηγορίας που είναι στα φαβορί για υποβιβασμό. Κι όχι στην αρχή της σεζόν, αλλά στη μέση αυτής, που τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ο Πάρντιου το έκανε, αφήνοντας τη Νιούκαστλ για τη Κρίσταλ Πάλας και στο ντεμπούτο του εκεί, είχε απέναντί του τη Τότεναμ, με τους “πετεινούς” να χουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στα ύψη μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η Πάλας βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να κάνει ανατροπή-σωτηρίας, με περίσσιο θράσος. Άξιοι και άξιος!

Πάμε και στους 11 καλύτερους στην πρώτη ενδεκάδα του 2015

Τερματοφύλακας: Φόρστερ(Σαουθάμπτον): Όχι πως απειλήθηκε ιδιαίτερα, όμως σε συνολική παρουσία αξίζει μια θέση εδώ. Είναι ο μοναδικός με εννιά παιχνίδια απαραβίαστης εστίας στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα του έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και κατάφερε να μη δεχτεί γκολ σε ένα γήπεδο που χρόνια τώρα της ήταν εφιάλτης.

Δεξί μπακ: Kόκε(Σεβίλλη): Ο Ισπανός μπακ, έχει κάνει πολύ καλά πράγματα στο πρώτο μισό της Λα Λίγκα και αυτό γιατί έχει προπονηθεί σκληρά για να κλείσει τις πληγές του(ανεβάσματα, σταθερή απόδοση). Χθες πέτυχε κι ένα γκολ που κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Αριστερό μπακ: Παλμιέρι(Μπαστιά): Η Μπαστιά βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο 20λεπτο κι όχι από κάποια τυχαία ομάδα. Από την Παρί Σεν Ζερμέν. Κι όμως. Το ματς έγινε 4-2 και μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε ο αριστερός οπισθοφύλακάς της, που με δύο τέρματα ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Βίντιτς(Ίντερ): Στην αρχή ήταν απογοητευτικός. Για αυτό κι εν συνεχεία τον βρήκε ο πάγκος. Έλα όμως που Ζέσους και Ρανόκια ήταν τιμωρημένοι και όλοι στην Ίντερ έτρεμαν στην ιδέα πως ο Βίντιτς έπρεπε αναγκαστικά να επιστρέψει. Αυτός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην Ιταλία και το ολοκλήρωσε με ένα γκολ που κλείδωσε τη νίκη.

Κοσιελνί(Άρσεναλ): Έχει ακούσει πολλά. Η αλήθεια είναι όμως, πως όταν λείπει, το κενό του στην άμυνα φαίνεται τεράστιο. Εκτός του ότι συμπληρώνει τέλεια τον Μερτεζάκερ κι έκανε μια γενικά πολύ καλή εμφάνιση, άνοιξε και το δρόμο για τη νίκη με το τέρμα του.

Κεντρικός μέσος: Βιντάλ(Γιουβέντους): Έτρεξε, πάλεψε, κάλυψε χώρους και ολοκλήρωσε την απόδραση από το “Σαν Πάολο” ύστερα από 15 χρόνια για την ομάδα του. Γενικά από την ώρα που ακούστηκαν μεταγραφικά ονόματα για τη θέση του επιθετικού μέσου(όπου τον βάζει ο Αλέγκρι), επανήρθε στις καλές εμφανίσεις.

Επιθετικοί μεσοεπιθετικοί:

Τότι(Ρόμα): Αρχηγός με τα όλα του! Και πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς, και σέλφι έβγαλε ακολουθώντας τη μόδα και κράτησε τη Ρόμα κοντά στη πρώτη θέση.

Μέσι(Μπαρτσελόνα): Είχαμε ξεχάσει πόσο καλά αγωνιζόταν στα δεξιά της επίθεσης, όμως χθες μας το θύμισε για τα καλά. Κάνει χέρι στην ασίστ για το 2-0, όμως γενικά ήταν φανταστικός, ολοκληρώνοντας με γκολ το παιχνίδι.

Άντερσον(Λάτσιο): Αν ο Τότι πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς, αυτός πήγε να το πάρει από την αρχή μόνος του.Έκανε πραγματικά άνω-κάτω την άμυνα της Ρόμα, έδωσε φοβερή ασίστ για το 0-1 και με ωραίο συρτό σουτ έκανε το 0-2.

Αλέξις Σάντσεζ(Άρσεναλ): Τι άλλο να κάνει; Έχει πάρει από το χέρι τους “κανονιέρηδες” και τους οδηγεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Σε 20 παιχνίδια έχει πετύχει 12 τέρματα κι έχει δώσει εφτά ασίστ, μαζί με τα δύο γκολ και τη πάσα στο Κοσιελνί προχθές.

Λακαζέτ(Λυών): Ένα πρωτάθλημα μόνος του. Αν η Λυών το κατακτήσει θα πρέπει να του κάνουν άγαλμα έξω από το γήπεδο. Άλλα δύο γκολ στη νίκη με 3-0 για την ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ