Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα “έχωσε” στην Ατλέτικο ο Κριστιάνο
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα “έχωσε” στην Ατλέτικο ο Κριστιάνο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να μάθει να παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τους "ροχιμπλάνκος".

16.01.2015 | 12:20

Το αμυντικό ποδόσφαιρο που παίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να μην αρέσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά φέρνει αποτελέσματα για τους “ροχιμπλάνκος”, οι οποίοι άφησαν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ισπανίας τη Ρεάλ.

Ο Πορτογάλος μετά το παιχνίδι με δηλώσεις του τόνισε πως το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι πολύ συμπαγές κάτι που κάνει πολύ δύσκολο το έργο του ίδιου και των συμπαικτών του.

“Η Ατλέτικο δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Παίζει πολύ αμυντικά. Ό,τι κάνουν το κάνουν με μακρινές μπαλιές προς το πουθενά, αλλά αποδίδει καλά γι’ αυτούς. Η Ατλέτικο είναι μία ομάδα πολύ συμπαγής, καθώς πολλοί παίκτες είναι μαζί για πολλά χρόνια. Παράλληλα, βλέπουμε πως έχει δυναμώσει πολύ και η Βαλένθια και αυτό είναι κάτι καλό για την Πριμέρα Ντιβιζιόν”, τα λόγια του Πορτογάλου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version