ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Αυτοδύναμη ενδεκάδα

Οι 11+1 της σημερινής επιλογής μας, συνέθεσαν μια αυτοδύναμη δύναμη κι εμείς σας την παραθέτουμε ως την καλύτερη ενδεκάδα της βδομάδας.

Αυτοδύναμη ενδεκάδα

Προπονητής της βδομάδας και με διαφορά είναι ο Φιλ Πάρκινσον. Αν δεν γράψω τίποτα άλλο, σίγουρα θα τον googlάρετε. Αφήστε το πάνω μου όμως. Είναι αυτός που έριξε τέσσερα στον Μουρίνιο, μέσα στο Λονδίνο, με ομάδα πολύ κατώτερης κατηγορίας, τη στιγμή που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 38′ και με 2-1 στο ημίχρονο. Αναρωτιέμαι τι τους είπε στα αποδυτήρια μετά την ανάπαυλα. Με το σκορ 2-1 κόντρα στη Τσέλσι, δεν είναι και δύσκολο αν επιτεθείς για την ανατροπή να γίνεις ρεζίλι τελικά. Αυτός ωστόσο κατάφερε να κάνει ρεζίλι τους παίκτες του Πορτογάλου, πετυχαίνοντας μια ιστορική ανατροπή-πρόκριση σε μια έδρα που λίγες ομάδες περνάνε τόσα χρόνια. Πραγματικά άξιος!

Και οι έντεκα καλύτεροι παίκτες της εβδομάδας

Τερματοφύλακας: Mπουφόν(Γιουβέντους): Κανείς δεν περίμενε τόσο καλά στημένη την Κιέβο Βερόνα μέσα στο Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι άξιζαν ένα γκολ, όμως βρήκαν απέναντί τους έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες όλων των εποχών σε μια πολύ καλή για αυτόν μέρα.

Αριστερό μπακ: Βίλεμς(ΠΣΒ): Ο νεαρός μπακ κάνει τα πάντα για να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα. Έχει όλη τη γραμμή δική του και μοιράζει ασίστ σε κάθε παιχνίδι, ενώ και αμυντικά είναι εξαιρετικός.

Δεξί μπακ: Λιχστάινερ(Γιουβέντους): Καθάρισε το παιχνίδι σκοράροντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, ενώ γενικά τα πήγε πολύ καλά βοηθώντας και αμυντικά, αν και μπήκε για πολλοστή φορά φέτος ως αλλαγή.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Μπάουερ(Μαρίτιμο): Η έκπληξη της βδομάδας στα πρωταθλήματα ήταν η ήττα της Πόρτο από τη Μαρίτιμο και σε αυτό χρειάστηκε αρκετά ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας. Είχε τέσσερα κοψίματα και πέντε καθαρά τάκλιν, ενώ και στο ψηλό παιχνίδι δεν άφησε τους επιθετικούς της Πόρτο να πάρουν ανάσα κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.

Μορέτι(Τορίνο): Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός ήταν αυτός που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του με γκολ του στο 90+4′, ενώ και αμυντικά ήταν αψεγάδιαστος.

Κεντρικοί μέσοι:

Παρόλο(Λάτσιο): Μπορείς να τον πεις και μεταγραφή της χρονιάς για τη Λάτσιο. Ο Ιταλός έκανε άλλο ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με κοψίματα, πολύ τρέξιμο, σωστές μεταβιβάσεις και δύο τέρματα που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του.

Παρέχο(Βαλένθια): Πριν το ματς, προμηνυόταν ντέρμπι κόντρα στη Σεβίλλη. Ο Παρέχο έκανε τα πράγματα πιο εύκολα πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Επιθετικοί μέσοι:

Φέρετ(Εβιάν): Παπάδες! Ό,τι ήθελε έκανε στο γήπεδο και ευτυχώς για αυτόν το αποδεικνύει και η στατιστική. 83% σωστές μεταβιβάσεις, τρεις ασίστ κι ένα τέρμα στην άνετη νίκη της ομάδας του.

Μπέιλ(Ρεάλ Μαδρίτης): Για κάτι τέτοια παιχνίδια αποκτήθηκε. Όταν το παιχνίδι δεν πηγαίνει στο Ρονάλντο και ειδικά όταν λείπει ο Πορτογάλος(αποβλήθηκε στο 1-1 στο 82′), ο Μπέιλ πρέπει να παίρνει πάνω του την ευθύνη και να χαρίζει βαθμούς που στο τέλος θα δώσουν πρωτάθλημα. Ένα γκολ και μία ασίστ από τον Ουαλό που ακούει τις φήμες αποχώρησής του βερεσέ.

 Γκριζμάν(Ατλέτικο Μαδρίτης): Έχει πάρει φωτιά και το δείχνει. Ήταν να μη δέσει με την ομάδα. Από τη στιγμή που έδεσε τη βοηθά σκοράροντας συνεχώς και αλλάζοντας θέσεις, διευκολύνοντας έτσι το Σιμεόνε. Άλλα δύο γκολ για το Γάλλο.

Μέσι(Μπαρτσελόνα): Άλλο ένα εξαιρετικό ματς από τον Αργεντίνο που μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ για να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου. Δύο γκολ(το ένα με πέναλτι) και δύο ασίστ στη νίκη που άγχωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η καλύτερη ενδεκάδα της βδομάδας

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ